Trend za kojim su poludele poznate dame

Karirane košulje, kaputići, pa čak i pantalone u poslednje vreme omiljena su “uniforma” brojnih holivudskih lepotica.

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

13:16

Default images

Karirano definitivno nije novi trend, ali se nosi već decenijama, a osamdesetih je bio nezaobilazna garderoba devojčica i tinejdžera.

Bez obzira na to da li žele da postignu opušten izgled za šetnju gradom ili zadive sve na crvenom tepihu, zvezde se sve više okreću prepoznatljivim kockicama.
foto: Beta/AP
Od karirane košulje ne odvajaju se Džesika Alba i Dženifer Garner, a ljubiteljka retro stila Tejlor Svift ove jeseni se odlučila za kaput u ovom dezenu. Dženifer Aniston je kariranu haljinicu ponela na crvenom tepihu.

Ipak, karirani dezen je toliko upečatljiv da treba voditi računa o osnovnom pravilu – da uz njega ostatak garderobe mora biti jednobojan. Držite se jednostavnog pravila 'manje je više'.

foto: castawayvintage/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: