Uz ove savete dovešćete svoj 'military look' do perfekcije

Militari stil nije nikakav novitet u modnom svetu, ali je za ovu jesen dobio status trenda koji je teško preskočiti...

Izvor: B92

Petak, 31.10.2014.

11:37

Default images

Šalovi

Ako želite da svojoj odevnoj kombinaciji podarite vojnu notu, a da ne izgleda kao da ste upravo kreunli u bitku, maskirni i maslinasto zeleni šalovi biće odličan izbor.
Jakne i kaputi

Ukoliko vam je potreban izgovor za kupovinu, na pravom ste mestu . Dobra strana jakni i kaputa sa vojnim motivima je što su svevremenog dizajna, pa se mogu nositi svake godine. Samo, vodite računa – maskirni print treba kombinovati sa jednostavnim i jednobojnim komadima odeće.
Čizme

Dani su sve hladniji, što je odlična prilika da se opredelite za ovaj trend, naročito zato što će vam ove udobne čizme održavati stopala toplim tokom čitave zime. Mogućnosti su neograničene – džins pantalone, maskirne i kombat pantalone, ili kratka suknja i maskirne hulahopke samo su neki od komada kojima možete upotpuniti svoju odevnu kombinaciju.
Maskirne i kombat pantalone

Postoji mnogo načina na koji možete nositi maskirni print - pantalone će odlično ići uz čizme ili štikle, a helanke sa istim motivom grejaće vas u hladnim zimskim danima. Nešto neutralniji izbor su kombat pantalone, pa ih je lakše kombinovati sa drugim komadima odeće.
Majice

Majica sa maskirnim motivom odličan je način da dodate vojni šmek svojoj odevnoj kombinaciji. Odlično će ići uz džins, suknje uskog kroja, šorts ili kombat pantalone. Foto: Lookatme BR/Flickr.com
Foto: Andrew Toskin/Flickr.com
Foto: smittenkittenorig/Flickr.com
Foto: CastawayVintage/Flickr.com
Foto: Maria Morri/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: