Revija "Jeansomania" obeležila beogradsku Nedelju mode

U dinamičnoj završnici programa u BelExpo centru na Nedelji mode u Beogradu uz atraktivne plesne tačke grupe Milana Gromilića, prikazani su MUST HAVE jeans komadi brendova iz portfolija Fashion Company - Guess, Levi’s, Replay, Scotch&Soda Amsterdam Blaw i Diesel.

Izvor: Super žena

Utorak, 28.10.2014.

19:26

Default images

Natopljena istorijom, muzikom, neonskim snovima i južnjačkim šarmom, hip prestonica Tenesija poslužila je kao inspiracija za tri dominantne teme u aktuelnoj kolekciji brenda GUESS. Njihova denim kolekcija uvodi ekstra uzak jeans niskog struka uz dugačke čizme, koje dodatno naglašavaju zanosne obline. Tzv. Flared i skinny stilovi, naročito u verzijama naglašenog visokog struka prisutni su u kolekciji zajedno sa kratkim, ¾ pantalonama kao i kombinezonima. Za momke tu je klasičan kaubojski button fly jeans, ali i prateći slim modeli. Inspiracija za denim pranja i tretmane dolazi iz autentičnih korena brenda, predstavljajući seriju plavih pranja u kontrastu sa kožnim aplikacijama, ali i jaknama.
Stvoreni od strane Levi’s-a i omiljeni generacijama, legendarni LEVI’S® 501® Jeans, western košulja i kamiondžijska jakna —nastavljaju da oblikuju moderni dress code i u sezoni jesen/zima 2014. Od predsednika do filmskih zvezda, od farmera do modnih ikona, od biznismena do običnih radnika, kulturološki značaj LEVI’S ikona definiasli su ljudi koji su ih nosili. Simbol individualnosti i univerzalnosti, Levi’s® ikone su postale ultimativni izraz ličnog stila, nošene od strane pionira koji su oblikovali svet, generacija za generacijom. Ove sezoni prepoznatljivi komadi pretrpeli su izmene u korak s vremenom, otvarajući um za inovacije.
Holandski luxury casual brand Scotch&Soda i u novoj sezoni ostaje dosledan hipsterskoj nonšalanciji koja čini odličnu fuziju sa dominantnim country & rock’n’roll trendom sezone. Tema osme jeans kolekcije AMSTERDAM BLAUW je Alhemija bluza. Njihovi dizajneri su bili zagledani u prošlost kada su alhemičari nastojali da transformišu osnovni materijale u plemenite metale i tako stvorili snažnu vezu sa denim entuzijastima današnjice. Linija se sastoji od tri tematske celine - Vazduh, zemlja i vatra.
Italijanski premium brend REPLAY se oslanja na ono najbolje iz tridesetogodišnjeg iskustva i uz edgy basics pristup postavlja nove standarde u pogledu kvaliteta i krojeva, tkanina i tretmana. Dve teme su dominantne u novoj kolekciji - Biker i Romantic army. Denim kolekcija se fokusira na materijale radeći na posebnim skinny i boyish krojevima za žene, ali i skinny i carrot fitu za muškarce. Biker vibracije su direktan uticaj on-the-road kulture, tako da su materijali snažni, boje intenzivne. Poseban akcenat bio je na HYPERFLEX Replay kolekciji koja predstavlja revoluciju u proizvodnji jeans-a i tehnološki superiorne karakteristike denim platna.
Najsmeliji denim brend današnjice DIESEL zahvaljujući maštovitom pristupu modnog maga Nikole Formiketija prikazuje MIX rokerskog, bajkerskog i military stila, što predstavlja DNK ove modne marke. Jeans kolecijom dominiraju alternativni krojevi, pranja, kožni i metalni detalji koji brišu granice između polova slaveći na taj način slobodan duh mladih generacija. Apsolutni hit denim inovatora jeste nova kolekcija JOGG JEANS-a – sa performansama trenerke, a udobnošću i atraktivnošću jeans-a.
Jesenja JEANSOMANIA u organizaciji Fashion Company pod sloganom JEANS & DANCE na spektakularan način je obeležila beogradsku Nedelju mode. Apsolutni hit sezone, jeans u svim kombinacijima, brendova Diesel, Replay, Guess, Levi’s i Scotch&Soda Amsterdam Blauw prikazan je na atraktivnom modno-igračkim performansu, a publika u BelExpo centru je imala priliku da pogleda preko 100 odevnih kombinacija i odabere omiljeni model iz kolekcije jesen/zima 2014. Važan deo stylinga bile su legendarne Timberland yellow boots!
Među poznatim ličnostima koje su modele merkale iz prvog reda bili su Veljko Ražnatović, glumice Brankica Sebastijanovic i Lena Bogdanović, Tanja Vojtevhovski, stilista Ašok Murti, Dr Feelgood, dizajneri George Styler & Saša Vidić, voditelj Boško Jakovljević, baletski igrač Milan Gromilić, PR B92 Beba Dragić, Mia Zečević i mnogi drugi.

Foto: Branko Koljajić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: