Boja koja će osvežiti i najtmurnije dane

Ako tražite neku trendi boju koja će razigrati jesenje komade u vašem ormaru i osvežiti vam stajling, probajte da se poigrate jarkom pink nijansom

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

12:34

Default images

Većina žena za početak će odlučiti da nosi neke od manje upečatljivih detalja poput nakita, cipela ili torbice. I to je sasvim dovoljno pre nego što se odlučite za nešto više.

U dnevnim varijantama, na primer za posao, manji detalji biće idealni, a za izlaske ili neke svečanosti slobodno možete da date sebi znatno više oduška.
Jarka pink boja odlična je ideja za dešavanja za koja imate priliku da odenete više od svakodnevnih kombinacija. Ako niste toliko hrabri, odaberite jedan veći detalj poput suknje ili haljine klasičnog/minimalističkog kroja na kojoj je pink boja ukombinovana sa nekom drugom bojom, a takvu haljinu bez razmišljanja možete da obučete i za poslovni sastanak.
Ako želite da se držite nekih pravila kako ne biste pogrešili, neka modni dodaci uvek budu jednostavni jer je pink boja jaka i upečatljiva. Takođe budite oprezni kada su teksture u pitanju, da ne biste preterali.

I birajte jednostavne krojeve, poput klasičnih olovka-suknji ili bluza na preklop, a pink boja neka ih naglasi. Izvor: tportal.hr
Foto: mmmou812ic/Flickr.com
Foto: McArthurGlen Designer Outlets/Flickr.com
Foto: McArthurGlen Designer Outlets/Flickr.com
Foto: Simon Law/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: