Kako uspešno sakriti višak kilograma

Ako je ostalo par kilograma kojih jednostavno ne možete da se otarasite, ne očajavajte - dobrim odabirom odeće sve može da se sakrije...

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

12:15

Default images

Kilogram ili dva viška mogu biti vrlo frustrirajući jer se, po običaju, javljaju upravo na onim mestima gde se najviše vide. Brzinskom dijetom retko možete da ih se otarasite, a za rezultate znojenja u teretani ipak treba čekati.

Recept za spas u takvim situacijama je prilično jednostavan - primenite par trikova u oblačenju koji će vrlo uspešno sakriti višak i vašu liniju učiniti naizgled besprekornom.

Struk treba istaći čak i kad imate stomačić koji ćete uspešno sakriti kaišem ili šalom, a ako vam struk nije izražen, napravite optičku varku. Stavite malu torbu preko boka ili veliku torbu preko stomaka - svi će gledati u nju i neće primetiti ništa drugo.

Manjak dekoltea uvek se može nadoknaditi haljinom dobrog kroja koja na tom mestu ima ukrase, dok će se veće grudi vizualno smanjiti modelom haljine koja se veže oko vrata, a materijal treba da klizi i da lagano pada.

Izvor: metro-portal.hr
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: