Kako odabrati odgovarajuće helanke?

Obične crne helanke višegodišnji su hit koji su prihvatile žene širom sveta. Mislite da vama ipak nijedne ne stoje dobro? Možda samo još niste našle odgovarajući par...

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

12:42

Default images

Ako želite da nosite helanke, ali ne želite da se uklopite u masu i nosite jednostavne crne, kao i 99 posto žena, razmislite o alternativama koje će vam dobro stajati.

Prvo razmislite o bojama. Tamnije boje poput ljubičaste, tamno smeđe i tamno sive mogu vas podjednako vizualno smanjiti kao i crne. U istoj meri mogu biti sofisticirane, samo što su zabavnije.

Kad birate garderobu zapamtite da morate da razmišljate o celini, jer će boje koje se dopunjuju učiniti da delujete mršavije i više.

Vodite računa o tome kakva je tekstura helanki, jer će one koje ne prianjaju u potpunosti uz nogu, tj. sadrže manje elastina, učiniti da vaše noge deluju deblje i mlohavo, a helanke od teksasa, koliko god popularne bile, stoje zaista malom broju žena, savršenih proporcija.

Pripazite i na dužinu. Većina helanki doseže do polovine listova ili malo iznad zgobova, što najbolje i odgovara većini žena.

Ako preferirate kapri helanke, vodite računa da se ne zaustavljaju na najdebljem delu lista, jer će tako izgledati još šire. Rubovi treba da stoje oko najužeg dela lista, a izuzetak su jedino žene koje imaju široke gležnjeve, jer bi one svakako trebalo da nose helanke koje dosežu do ispod kolena.

Izvor: magazin.hr
Foto: Pei Hua Yeap/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: