Ruž sa ukusom čokolade i vanile

Ovog leta pojavili su se i "gurmanski" ruževi na bazi vanile ili čokolade, koji povećavaju usne. Oni sadrže formulu sa kolagenom, i osim što daju volumen, održavaju i vlagu na usnama i daju im svežinu.

Izvor: novosti.rs

Nedelja, 17.08.2014.

16:31

Default images

U kozmetici već nekoliko sezona mnogi proizvodi karakterišu se kao gurmanski i to zbog mirisa, ali i ukusa. Ovog leta pojavili su se i "gurmanski" ruževi na bazi vanile ili čokolade, koji povećavaju usne. Oni sadrže formulu sa kolagenom, i osim što daju volumen, održavaju i vlagu na usnama i daju im svežinu.

Inače, vizažisti akcenat uglavnom stavljaju na usne, a da biste ih još više naglasili preporučuju vam upravo ove ruževe koji se mogu naći u svim aktuelnim letnjim bojama. Idealan izbor je na primer pink-crvena nijansa, i to i za dan i veče.

Takođe je uz letnje morske odevne varijnte savršena zlatno-žuta nijansa, kao i boja nara ili koralno-crvena. Ove ruževe možete kupiti kao tečne ili u stiku, na vama je da izaberete teksturu koja vam najviše odgovara.

Izvor: novosti.rs
Foto: Stuart Miles/FreeDigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: