Problemi sa kojima se susreću žene raskošnih oblina

Ako imate ženstvenu građu 'kruške' s uskim strukom, oblijim bokovima i raskošnijom pozadinom sigurno ste se se susreli s nekim od ovih problema...

Izvor: zadovoljna

Subota, 16.08.2014.

13:02

Default images

Odgovarajuće farmerke

Pronaći farmerke koje stoje kao salivene za ove žene jednako je dobitku na lotu. Modeli koji odgovaraju njihovoj pozadini 'plešu' im oko struka, a one uže ne mogu da navuku preko pozadine.

Čežnja za pamukom

Većina garderobe izrađena je od likre i drugih rastegljivih materijala ispod kojih koža teško diše.

Internet kupovina

Ove žene volele bi da uštede novac za kupovinu odeće preko interneta, ali gotovo da ništa ne mogu da naruče 'naslepo' jer svaki komad odeće moraju da isprobaju.

Trpe za lepotu

S obzirom na to da teško pronalaze odgovarajući broj odeće, često nose steznike koji im otežavaju normalno disanje.

Neuravnoteženi rubovi odeće

Kada žene s oblinama nose haljinu, rub im se redovno digne za nekoliko centimetara – ali samo na stražnjem delu.

Bikini problem

Prilikom kupovine kupaćih kostima uvek kupuju dve veličine istog kupaćeg kostima – jedan zbog odgovarajućeg grudnjaka, a drugi zbog gaćica.

Dobar grudnjak

Za kupovinu odgovarajućeg grudnjaka koji se neće 'urezivati' u leđa, a pružati odgovarajuću potporu za grudi, treba im minimum 3 sata.

Izvor: zadovoljna.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: