Zalizana kosa je ovogodišnji letnji trend

Retro moda označila je povratak zalizanih frizura, koje su bile hit davnih osamdesetih godina. U trendu je podignut i spušten rep, ali i puštena kosa.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2014.

13:29

Default images

Kako su dizajneri već nekoliko sezona inspirisani retro modom, ovaj trend uticao je i na oblikovanje kose. Tako su se posebno istakle zalizane frizure, koje su bile hit još davnih osamdesetih godina. Kako god da podignete kosu, izgledaćete i otmeno i atraktivno. Mnogim damama najvažnije je to što se ove frizure jednostavno prave.

Zalizanu kosu možete nositi na razne načine. U trendu je, na primer, podignut i spušten rep. Moderna je i zalizana punđa na temenu, baš onako kako nose balerine. Ipak, frizeri ističu da je za ovakvu frizuru neophodno da imate zdravu kosu. Dužina nije važna, jer i skroz kratku kosu možete zalizati pomoću specijalnih preparata za oblikovanje.

Ako imate kovrdže, bilo bi dobro da ih prvo „ispeglate“, a ako ne možete da ih ukrotite, nanesite penu za ispravljanje i oblikovanje.

Izvor: novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: