Šta vaš omiljeni modni dodatak govori o vama?

Znamo da naši astološki znakovi ponešto govore o našoj ličnosti, ali šta poručuju velika torba ili slušalice na ušima?

Izvor: magazin.hr

Sreda, 23.07.2014.

15:53

Default images

Uvek nosite: preveliku torbu

Možda vas prijatelji već pred vama ili vama iza leđa zezaju zbog vaše divovske uvek pretrpane torbe, ali to ne treba da vas zanima. Zašto? Zato što ste uvek u pokretu i spremni za akciju. Provodite radne dane van kuće, a praktična individualka poput vas uvek mora biti spremna za sve nepredviđene situacije.

Nekad ćete možda patiti kad vas zabole leđa jer kao da nosite paket enciklopedija u torbi , ali kao izviđač, uvek ste spremni i znate da vas na kraju stvarno ništa ne može iznenaditi.

Uvek nosite: Minđuše sa porukom

Neko se ne boji da uhvati ukoštac s dramom. Minđuše koje odvlače pažnju detalj su za ženu koja se ne boji da hrabro pokaže svoj lični stil.

Od klasičnog glamura do kul i nepredvidivog, modno ste neustrašivi i ljudi cene to na vama.

Uvek nosite: Mačkaste sunčane naočare

Možda romatično razmišljate o prošlosti čiji deo uopšte niste ni bili i dosta ste sentimentalni. Vama se sviđa taj retro stil i cenite unošenje određenog damskog duha u svakodnevicu. Živela ženstvenost!

Uvek nosite: slušalice na ušima

Voleli biste da vaš život ima svoju muzičku filmsku podlogu, zar ne? Pa, i mi isto. Vi ne samo da volite muziku, već ona vama treba kako biste preživeli dan. Slično tome, okružujete se umetnošću, knjigama i filmovima koji vas inspirišu. Vi ste kreativna žena puno snage i čvrstih stavova i uverenja.

Uvek nosite nežno poslagane lančiće

Ako volite tanke lančiće koje rado složite u većim količinama, oko vrata, verovatno pratite najnovija zbivanja u svetu mode. Znate da se nepogrešivi stil krije u najmanjim detaljima, te ne smatrate da morate na sva zvona pokazati najnoviji hit na tržištu kako biste dokazali da ste sređeni i “skockani”. Vi ste elegantni i šik, ali nikad to ne biste priznali javno.

Uvek nosite: otkačenu masku za smartfon

Ekcentrični ste i ne bojite se ničeg više od toga da vas neko nazove “normalnom” i jednostavnom. Marširate u svom ritmu i tako se izražavate pred svima i bez ograničenja. Birate odeću, nameštaj, modne detalje i šminku na osnovu toga od čega vam jače zakuca srce, čak i ako će drugi oko vas ostati u čudu. Uostalom, ko ne bi želeo dodatni par ušiju na mobilnom telefonu?

Uvek nosite: Rej Ban naočare

Vaš moto je da ono što nije slomljeno nema potrebe ni popravljati. Vi se u potpunosti držite klasike, i to je vidljivo na vašem licu, ali i u garderobi. Vi ste kraljica elegancije, a tradicija definitivno nije dosadna kad je vi nosite na sebi.

izvor i foto: magazin; wen chen/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: