Dodelom nagrada završen 24. Fashion Selection

U raskošnom ambijentu hotela "Moskva" dodeljene su nagrade najboljim dizajnerima, brendovima, manekenima, čime je zvanično završen 24. Fashion Selection.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

15:14

Default images

Nagradu za najbolji vizuelni identitet modne revije dobila je Kristina Bekvalac.
Suzana Periæ
Suzana Perić dobila je nagradu za najbolju dizajnersku kolekciju, najbolju brend kolekciju imao je koncept Fashion&Friends, dok je za najbolju kolekciju modne kuće proglašena kolekcija za proleće/leto 2014. modne kuće Mona.
Sandra Ristovski
Najbolji novi dizajner je Sanda Ristovski.
Ivana Dimitrijeviæ
Nagradu „Katarina Nikić“ za najbolju manekenku na 24. Fashion Selectionu ponela je Ivana Dimitrijević, najbolji maneken je Vladica Anđelković, dok je nagradu za novo lice dobila Anastasija Vukomanović.
Dragana Æosiæ
Novinarka i voditeljka Dragana Ćosić proglašena je za najstilizovaniju javnu ličnost po izboru magazina Hello, nagradu magazina StilBook za najbolji stil modne revije dobio je brend Scotch&Soda, a modna kuća Mona ponela je i nagradu za najbolju reviju po izboru čitalaca dnevnog lista Blic.
Nebojša Grnèarski
Nagrade su dobitnicima uručile poznate ličnosti iz našeg javnog života.
Dragana Grnèarski
Naredni, 25. Fashion Selection, biće održan od 12. do 22. oktobra 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: