Kako da staru odeću pretvorite u novu?

Trik je u reciklaži, a evo i par saveta koji će vas možda inspirisati…

Izvor: B92

Subota, 30.11.2013.

15:20

Default images

Svi znamo da je u današnje vreme teško naći kvalitetan materjial po povoljnoj ceni, a sigurni smo da svi kod kuće imate barem nekoliko starih dobrih komada koje možete ili da prekrojite ili da im dodate neki modni detalj poput broša koji će mu dati nov život.

Dobra stvar kod reciklaže je i to što se tako štedi novac, čuva okolina, ali i evociraju lepe uspomene iz prošlosti, pa ćete nošenjem tih stvari zračiti posebnim sjajem.

Staru odeću koju možete da pretvorite u novu ćete najlakše naći tako što ćete zaviriti u mamin ili još bolje bakin orman. Sigurno se u njemu kriju kaputi, bundice, haljine i suknje koje uz malo mašte i par veštih ruku mogu da izgledaju kao da su upravo kupljene.

Reciklažom stare odeće ne samo što štedite novac već i stvarima koje su vam bile drage dajete novu energiju i originalnost.

Foto: photostock/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: