Ključni komadi koje morate imati u plakaru

Modni trendovi dolaze i prolaze, ali postoje neki ključni odevni must-have komadi koji zaslužuju mesto u ormaru svake žene.

Izvor: B92

Sreda, 08.05.2013.

13:17

Default images

Žakvi Staford, stilistkinja odabrala je komade odeće koje se definitivno isplati imati u ormaru.

Sako za svaku priliku

“Ovo je odevni predmet koji može poslužiti za poslovne prilike, ali i one casual u kombinaciji s farmerkama”, kaže ona – “A to je samo početak njegovog potencijala”. U hladnijim večerima može poslužiti kao jaknica, a idealan je i za kombinovanje sa suknjama i haljinama. Na vama je da odaberete savršeni kroj i boju, tako da bude koristan u što više kombinacija.

Klasična bela košulja

Dok se trendovi majica menjaju, klasična bela košulja uvek je in. Za ovaj komad odeće isplati se da izdvojite više novca, jer što je kvalitetnija to će duže trajati. A najbolja je ako je pamučna s malo elastina. Kombinacija s belom košuljom ima puno: ide na pantalone, suknju, ispod sakoa, na farmerke...

Šarena ešarpa

Nemojte oklevati kada su ešarpe u pitanju, makar jedna s kombinacijama vaših omiljenih boja i s nekim fora printom trebalo bi da se nađe u vašem garderoberu. “Osim što se može vezati na više načina, uz šarenu maramu možete nositi i belo i crno, a s maramom oko vrata svaka će kombinacija izgledati stajliš”, savjetuje Stafordova.

Koktel-haljinica u boji

Gotovo svaka žena ceni svoju malu crnu haljinicu i problem je upravo u tome. Imajte vi i malu crnu haljinicu, ali u svakom slučaju dobrodošla je i koktel haljinica u boji, makar jedna. Neverovatno je koliko može delovati osvežavajuće, a opet uz nju možete kombinovati jaknice, sakoe, čarape...

Savršene farmerke

Nema žene koja u ormaru nema onaj jedan savršen par farmerki s kojima ima neverovatnu mogućnost kombinovanja za dnevni , a i večernji izgled. Ako slučajno spadate u one koje još nisu pronašle idealan kroj za sebe - vreme je.

izvor: magazin net
foto: Leather fashion fashionista/flickr.com; ishop.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: