Veze i odnosi

Sedam rečenica koje svaki muškarac želi da čuje u krevetu

Iako vam to ne bi nikad priznali, muškarci obožavaju da primaju komplimente, naročito u spavaćoj sobi. Evo nekoliko rečenica koji će im podići raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivisati da se trude još više…

Četvrtak, 27.11.2014.

12:13

Izvor: zadovoljna.hr

Default images

Podeli:

“Kako si velik!”

Ova rečenica odnosi se na dužinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu telesnu visinu. Upotrebite je u pravom trenutku i kontekstu.

“Tako to dobro radiš”

Bez obzira na to da li vam partner ljubi vrat, stomak ili se usnama spušta “južnije”, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorene s uzdahom na usnama.

“Ovo je bio najintenzivniji vrhunac koji sam ikad doživela”

Oni žele da čuju da se njihov trud i pažnja posvećena vašim telesnim reakcijama – isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vešti u krevetu, već i da ste vi zadovoljeni.

“Izgledaš seksi kad to radiš”

Nisu svi muškarci puni samopouzdanja kada na sebi nemaju odeću, pa će im ova rečenica nabaciti osmeh na lice i motivisati ih da TO rade još bolje.

“Obožavam miris tvog tela”

Seks je fizička aktivnost koja uzrokuje znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osećaju nelagodnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov mošusni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

“Smem li da te oralno zadovoljim?”

Direktan pristup pali (gotovo) svaki put, pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmenjivanje seksi rečenica među čaršavima. Moguće je i da će vas zamoliti da je ponovite još jednom, jer će prvo pomisliti da ga uši varaju.

“Ovo je bio najbolji seks u mom životu”

Najbolja rečenica koju možete da uputite svojem partneru. Recite je samo ako to zaista mislite – glumljenjem zadovoljstva nećete ništa postići.

Izvor: zadovoljna.hr

Foto: Inferkiss/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.