Veze i odnosi

Kako preživeti prvi susret s bivšim dečkom?

Večita dilema! Kako preživeti prvi susret s bivšim dečkom nakon raskida? Možda ima novu devojku... Šta ako ih sretnem zajedno? Najbolje je da budete spremni na sve i ništa vas neće iznenaditi...

Utorak, 18.11.2014.

16:03

Izvor: Index

Default images

Podeli:

Znate da ćete se nekad sresti, možda čak i mislite da ste potpuno spremni za to, ali u većini slučajeva je taj prvi susret poprilično nespretan i čudan. Evo kako ga preživeti bez mnogo stresa i blamaže.

Ne morate da se sretnete

Uvek imajte na umu da je sasvim u redu ignorisati bivšeg ako ga vidite i ako pomislite da niste spremni za susret. Ako ga možete izbeći i mislite da bi to bila najbolja opcija, uradite to bez previše razmišljanja. Ne dugujete mu ništa.

Nemojte previše da se trudite

Budite smireni i nemojte pokušavati da naglasite koliko vam je dobro otkad niste zajedno. Kratko popričajte s njim, saslušajte šta ima da kaže i krenite dalje. Ako se zadržite predugo, misliće da vam nedostaje, što verovatno ne želite.

Budite ljubazni

Ako je s novom devojkom, budite srdačni i ponašajte se normalno, nemojte biti bezobrazni i pokazati da vam ona smeta, ali nemojte ni da glumite da ste oduševljeni njenom pojavom jer će svi znati da to nije istina.

Treba da odete prvi

Najbolje je ako vi inicirate odlazak i kažete da nekud žurite, jer tako ćete delovati kao da ste preboleli raskid, čak i ako biste najradije zaplakali zbog susreta.

izvor i foto: index; stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.