Veze i odnosi

Sanjali ste erotski san? Evo kakvo bi značenje mogao da ima

U sred ste najvrelijeg seksa ikada, kada se odjednom budite i shvatate da to nije vaš partner. Ali, ne brinite, takve stvari sasvim su normalne...

Petak, 31.10.2014.

13:35

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Mnogima od nas desilo se da sanjamo vruće scene sa zvezdama šou biznisa, ili prijateljima, poznanicima... Ali, erotski san ne nosi obavezno seksualnu konotaciju. Analizom toga koga ste sanjali i gde ste bili možete steći uvid u različite oblasti svog života i bolje razumeti sebe.

Seks sa partnerom

Seks sa partnerom u snovima obično je jak indikator toga da je vaša veza izuzetno jaka, a može da znači i da postajete svesni neke pozitivne osobine vašeg partnera. Na primer, ako je vaš partner u snovima tokom odnosa veoma dominantan, vrlo je verovatno da vas u stvarnosti privlači to što ima samopouzdanja i donosi dobre odluke.

Ovo možete preokrenuti u svoju korist - otkrijte svom partneru tokom predigre najvrelije detalje iz sna kako bi odnos postao još erotičniji, pogotovo ako ste se ustezali da mu kažete šta vam prija i šta biste želeli da isprobate.

Ali, na san se mogu odraziti i problemi u vezi, bilo da su psihološke, bilo fizičke prirode. Ako je situacija u snu tek počela da se zahuktava, a vi se odmah budite, moguće je da se u njegovoj blizini suzdržavate od izražavanja svojih misli, osećanja ili reakcija.

Seks sa bivšim dečkom

Verovatno ste pomislili da malo “igre” sa bivšim ukazuje na to da vam nedostaje ili da biste želeli da vaš partner bude poput njega, ali to nije pravilo. Vrlo je moguće da vaš bivši dečko poseduje kvalitete koje bi vi sami želeli da imate. Na primer, ako sanjate o vrelim seksi doživljajima na aerodromu (koji asocira na start, poletanje aviona), moguće je da vam se sviđa što je vaš bivši partner preduzimljiv i samim tim sklon brzoj realizaciji svojih planova.

Ipak, bez obzira na značenje sna, činjenica da sanjate o bivšem govori da ste se podsetili neke njegove seksualne veštine. Ali ništa zato – najmanji problem biće da naučite sadašnjeg partnera istoj tehnici ili pokretima.

Sa prijateljicom

Ako ste heteroseksualni, ovo nikako ne znači da treba da počnete da preispitujete svoju seksualnost. Odnos sa drugom ženom znači da ste prigrlili svoju ženstvenost ili preispitujete sebe i svoje ponašanje. Na primer, ako ste šefica kompanije, seks sa osobom istog pola mogao bi da znači da je potrebno da se opustite i pokažete više osećajnosti sa ljudima sa kojima radite.

Jedna od mogućih interpretacija je i da vam je potrebno da se emotivno bolje povežete sa svojim partnerom. Najbolje bi bilo da predložite partneru da vam se prilagodi i usporite zajedno, uživajući u svakom momentu. Ne zaboravite na kontakt očima jer će na taj način osećaj bliskosti biti još jači.

Seks sa poznatom ličnošću

Površno gledano, moguće je da vas jednostavno ta određena osoba fizički privlači i pitate se kako bi bilo spavati s njom. Ali češće ukazuje na želju za primanjem pažnje, bilo da je u pitanju društvo ili vaš partner.

Foto: J.K. Califf/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare