Veze i odnosi

Ovo su načini da pozu "vi gore, on dole" učinite još zanimljivijom

Vreme je da svoju najdražu pozu, u kojoj ste vi gore, a on dole, podignete na novi nivo.

Sreda, 29.10.2014.

17:21

Izvor: Index

Default images

Podeli:

1. Grudi

U slučaju da niste znali, grudi i bradavice su dve vrlo važne erogene zone. Nemojte zaboraviti na njih.

2. Noge

"Kolena što bliže zajedno, dodatno stežu mišiće i omogućavaju veće trenje između penisa i klitorisa", otkriva Women's Health.

3. Ritam i pokreti

Seks ne mora da bude trka. Menjajte brzinu, između brze i spore, ali i dubinu. Takođe, isprobajte kružne pokrete kukovima, umesto jednog te istog smera gore-dole.

4. Vezivanje

U pozi ste u kojoj imate potpunu kontrolu. Ali, ako tu kontrolu želite dodatno da začinite, zavežite mu ruke iznad glave ili stavite povez preko očiju. Na taj način on neće znati šta je sledeće, a to će povećati erotičnost.

5. Diranje

Ako ne znate gde s rukama, iskoristite ih za stimulisanje klitorisa. Njemu to sigurno neće smetati, posebno ako mu omogućite što bolji pogled.

6. Lezite na njega

Tako ćete doslovno i metaforički biti bliže jedno drugom, a i trljanje grudi o njegove, pojačaće iskustvo za oboje. Takođe, u tom položaju, ugao vagine će stimulisati klitoris na novi, možda i bolji način.

Izvor: index
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare