Veze i odnosi

Neobični načini kako da vratite uzbuđenje u vašu vezu

Istraživanja su pokazala da zajedničke aktivnosti parova, koje podižu njihov adrenalin, lako mogu vratiti uzbuđenje i u njihov odnos.

Subota, 18.10.2014.

16:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

1. Adrenalinske avanture

Istraživanja su pokazala da zajedničke aktivnosti parova, koje podižu njihov adrenalin, lako mogu vratiti uzbuđenje i u njihov odnos. Pronađite nešto uzbudljivo i/ili zastrašujuće i krenite.

2. Zajednički trening

Ako vam je prva tačka ipak malo previše, zajednički trening imaće sličan učinak, zbog istog hemijskog ispuštanja u vašem mozgu. Takođe, vežbanje će pojačati vaš libido.

3. Maštanje o budućnosti

Odnosi nisu statični i svaki ima svoj smer. Ključ je da se ne ograničavate samo na ono što bi trebalo učiniti i vrlo verovatno ćete učiniti. Razmišljajte i o ostalim stvarima i maštajte, čak i ako su šanse za ostvarivanje takvih fantazija vrlo male. Znajući da imate budućnost, koju tek treba ispisati zajedničkim avanturama, obnoviće svaku vezu.

4. Budite konkurencija jedno drugome

Možda će zvučati čudno, ali ovakve stvari takođe mogu uvesti uzbuđenje u vašu vezu. Ovaj put nemojte biti tim, već pronađite načine kako da postanete konkurencija jedno drugom. "To može biti neka igra, dvoboj ili ko će brže dotrčati do cilja. Šta god da izaberete, to može vratiti strast", otkrila je seksualna terapeutkinja Teri Orbuč za “Women's Health”.

5. Razgovor o ciljevima

On vrlo verovatno da zna sve vaše ciljeve i snove, no ono što je isto važno je razgovarati s partnerom o tome i planiranje kako ostvariti te ciljeve. "Seksi je i inspirativno videti kako su parovi posvećeni zajedničkom ostvarenju individualnih ciljeva. To će vas podsetiti na početke i to šta vas je provuklo k njemu."

Izvor: index
Foto: Richard foster/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare