Veze i odnosi

Iz muškog ugla: Ovo se ne usuđujemo da tražimo u krevetu

Pomislili biste da su žene te koje se stide da traže ono što žele, no, i muškarci su ponekad stidljivi, posebno u seksu.

Sreda, 15.10.2014.

19:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Na prvu loptu rekli bismo da su žene te koje su stidljive.

Ipak, lako se možemo prevariti. I muškarci su otkrili da su stidljivi ponekad, posebno kada dođe vreme za "vrući ples na hladnim pokrivačima".

"Preuzmi kontrolu nada mnom! To uvek moram da pažljivo sročim da ne izgubi svrhu", kaže dvadesetsedmogodišnji Dejan.

"Grupni seks je nešto što bi svakako bilo ludo iskustvo. Ipak, nikada nisam bio s nekom kojoj bi to mogao predložiti'', kaže dvadesetčetvorogodišnji Daniel.

"Voleo bih da jednostavno mogu pitati za oralni seks, bez onog groznog osećaja da tražim da me usluže'', tvrdi dvadesetšestogodišnji Andrej.

"Želim da žena bude agresivnija i kreativnija i da preuzme kontrolu. Znate koliko teško može da bude da kažete ženi da želite od nje da bude spontanija", kaže Mladen (29).

"Uvek sam želeo da zavežem devojku, ali nikada se nisam usudio da je pitam. Volim da gledam kriminalističke serije, pa sam svestan kako bi to izgledalo ", kaže dvadesetjednogodišnji Velibor.

"Volim kada devojka priča prljavo, ali bojim se to da joj predložim da ne bi ispalo pogrešno", rekao je dvadesetšestogodišnji Tomislav.

"Volim da se mazim nakon seksa, ali ne želim to da joj kažem. Nije to nešto što želite da kažete kada su muškarci ti koji su na glasu da to ne vole", kaže dvadesetdevetogodišnji Sale.

Izvor: portaloko
Foto: graur codrin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.