Veze i odnosi

Ovo su činjenice o seksu nakon rođenja bebe

Seks nakon rođenja deteta ženama se može činiti kao novi gubitak nevinosti. Bojite se da li će vas boleti, ali svejedno želite da ga isprobate. Od toga da ćete brojati minute do sledećeg susreta s partnerom do toga da ćete početi da se brinete oko čudnih stvari, evo 13 istinitih činjenica koje svaka žena shvati kad (napokon) dođe vreme za prvi seks nakon porođaja.

Nedelja, 28.09.2014.

15:43

Izvor: magazin.net

Default images

Podeli:

Šest nedelja je jaaaaako dugo

Mesec i po dana, tj. šest nedelja je preporučeno razdoblje za suzdržavanje od seksa i bez obzira kako na to gledali, može da deluje kao intenzivno, dugačko razdoblje. To je jednostavno sušno doba koje nikako ne možete da promenite.

No kad dođe vreme, vi zaboravite na to (ili jednostavno nemate vremena)

Iako vam se čini da ste brojali dane do prvog seksa nakon porođaja, majčinstvo ima neverovatan način da zbog njega zaboravite na više-manje sve... Zašto je taj datum zaokružen na vašem kalendaru? O, da... Ali upravo ste rodili i bebi ste potrebni 24 sata dnevno. Pronalazak slobodnog vremena za intimnost s dragim upravo je postalo teže nego ikad.

Tražite seksi veš

Iako ste imali šest nedelja da se pripremite za ovaj trenutak, verovatno ćete u poslednji trenutak krenuti u potragu za nečim u čemu ćete se osećati privlačno.

Nesigurni ste u svom telu

Bez obzira koliko se brzo oporavili, vaše telo kao da još uvek nije vaše.

Brinete se oko čudnih stvari

"Da li sam sad šira dole?" "Da li će biti drugačiji osećaj?" "Jesam li mu i dalje seksi?" (odgovori su: Ne; možda trenutno; i : DA). Samo se setite da će on biti presrećan da ste napokon opet zajedno.

Veći je nego što se sećate

Izvrsna vest za vašeg partnera jeste da sve izgleda i deluje kao da je ekstra-veće nego pre.

Malo vam je čudno

Vratiti se u onaj pređašnji zanos neće doći spontano. Pogrešno ćete se poljubiti, čućete čudno zvukove i trebaće vam nešto više nameštanja kako bi se sve dobro 'namestilo'. Za početak nemojte postaviti očekivanja jako visoko.

Nosite grudnjak

Ako dojite, vaše grudi su velike, bolne i curi vam mleko. A dve od te tri stvari nisu nimalo seksi. U tom period čudnovati grudnjak za dojilje je nešto bez čega ne možete. A kad smo kod toga...

Grudi su trenutno izvan igre

Ženske grudi će duže vreme verovatno biti ekvivalent za hranu vaše bebe. Uz to, pri dodirivanju, velika je šansa da će iz njih procureti mleko, a to verovatno na vas neće delovati nimalo uzbuđujuće.

Malo boli

Ljudsko biće, veličine koja može varirati od povećeg hleba do lubenice, ne tako davno izašlo je od tamo, tako da je moguće da će seks biti malo bolan. Samo da znate...

On neće ići polako

Vaš muškarac je prilično dugo čekao na ovaj trenutak i koliko god se on trudio, velika je šansa da sam seks neće dugo trajati i da ćete vi, žene drage, ostati prikraćene.

Možda nećete žuriti kako bi ponovili ovaj događaj

Ali bi trebalo. Verovatno ste naišli na nekoliko prepreka i razbili kolena kad ste učili da vozite bicikl, takođe, ali to vas nije omelo. S vremenom će postati bolje, verujte.

Izvor: magazin.net
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.