Veze i odnosi

Čak polovina žena ima potencijalnog muža u rezervi

Ako stvari s vašom dragom pođu naopako, imate puno razloga da se zabrinete. Nemojte misliti da ste nezamenljivi u njenom srcu, ona u svakom trenutku može da vas "izbaci iz igre" i pozove tipa sa klupe za rezerve.

Subota, 27.09.2014.

13:43

Izvor: mojportal

Default images

Podeli:

Nedavno sprovedena anketa pokazala je da gotovo polovina žena koje su u vezi imaju i plan B, odnosno rezervnog partnera, što bi neke muškarce moglo naterati da dvaput razmisle kada odluče da provedu veče s društvom u kafiću, ili odbiju da izbace đubre kad ih devojka to zamoli.

Istraživanje koje je sproveo – OnePoll među 2.000 ispitanica, pokazalo je da 43 odsto žena ima plan B u slučaju da stvari s aktuelnim partnerom ne funkcionišu prema njihovim očekivanjima.

Ne čudi ni podatak da je kandidat B najčešće stari prijatelj. Da, baš onaj tip koji joj je kao brat. Drugi najčešći izbor je neko ko joj je poznat oko sedam godina i veliki su izgledi da ga je njen dečko već upoznao. To bi mogao biti i bivši suprug, bivši dečko, kolega ili neko koga su srele u teretani.

Svaka peta ispitanica rekla je da joj je rezervni muškarac priznao da je beznadežno zaljubljen u nju i da je zbog nje spreman da ostavi sve.

Zabrinjavajuće je, kaže portparol OnePoll – a, da svaka četvrta žena prema dotičnom, rezervnom tipu gaji jednako snažna osećanja kao za aktuelnog partnera, a čak 15 odsto njih priznaje da su osećanja za kandidata B snažnija nego za trenutnog dečka.

Utešno je da svaka treća ispitanica tvrdi da sumnja da će se ikad išta dogoditi između nje i njenog rezervnog partnera, a zanimljivo je i to da 46 odsto žena koje su učestvovale u istraživanju pretpostavlja da bi i njihov partner mogao imati plan B.

Izvor: MojPortal
Foto: patrisyu/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.