Veze i odnosi

Bivše ljubavi koje treba da obrišete s Fejsbuka, osim ove...

Fejsbuk je otvorio svet za svoje korisnike, a u taj svet su se neizbežno ušunjali i bivši momci. Ima ih na sve strane, i sve morate da ih obrišete, osim jednog.

Ponedeljak, 22.09.2014.

11:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tvoj bivši

Znamo, možeš samo da ga sakriješ, ali da li si se ikada upitala čemu zapravo služi tvoj bivši na Fejsbuku? Sama njegova prisutnost te koči da kreneš dalje, prema tome - obriši ga i nastavi sa životom.

Bivši dečko tvoje drugarice

Čak i ako je nije povredio, brisanje bivšeg dečka drugarice sa Fejsbuka šalje poruku. Neka zna da je uz nju izgubio i njene prijateljice.

Drug tvog bivšeg dečka

Onaj oko kojeg si se pre trudila kako bi ostao impresioniran i dao ti prolaznu ocenu? Sad kad se situacija promenila, vreme je da ti njemu daš svoju ocenu.

Bivša tvog dečka

Ona možda nema nikakve namere, ali želiš li da gleda sve vaše nove fotke i statuse u kojima ste zaljubljeni? Ako je obrišeš, činiš uslugu i sebi i njoj.

Bivši s kojim si ostala dobra

Svi imamo tog jednog bivšeg s kojim smo iz nekog razloga nastavili civilizovani odnos i nakon raskida. Ako je vaše prijateljstvo zdravo i bez skrivenih namera, nema razloga da ne budete prijatelji na Fejsbuku.

izvor i foto: index; chaloemphan/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.