Veze i odnosi

Poze u seksu i najčešće muške greške

I muškarci i žene se trude da im seks bude još bolji, a pritom zaboravljaju da nije stvar samo u tome da se promeni poza. Ovoga puta donosimo najčešće muške greške kojima su skloni kad je reč o pozama u seksu, kao i nekoliko korisnih saveta.

Sreda, 17.09.2014.

12:40

Izvor: hot.hr

Default images

Podeli:

Isprobavanje poza u kojima je partnerki neudobno

Zaboravite akrobatske poze koje ste videli u pornićima i koje su preterano teške. Počnite od nekih realnijih i lakših poza. Pritom je važno da se partnerka oseća prijatno fizički i psihički. Čemu forsirati nešto ako ona ne uživa u tome? Smisao seksa je obostrani užitak. Poze prilikom kojih dolazi do dublje penetracije nekim ženama nisu prijatne.

Ispravno ponašanje tokom seksa

Ako mislite da je ispravno ponašanje tokom seksa takvo da je muškarac gore, a žena dole, da li ste ikad pitali partnerku šta ona želi? Naravno da mnogo žena voli na sebi da oseti težinu partnera kad je ona dole, a on gore. Imaju svoje razloge, ali to ne znači da ponekad one ne bi želele da budu gore.

Ko se tu zapravo zabavlja?

Nemojte samo ležati dole dok je ona na vama i sve vreme se zabavlja. Ako je ona na vama, to ne znači da vi uopšte ne morate da se pomerate. Možete pomerati kukove i pratiti njene pokrete. Podignite kolena, tako ćete promeniti ugao penetracije. Rukama možete dirati njene grudi ili stimulisati klitoris. Muškarci ne vole kad partnerka nepomično leži ispod njih, zašto onda mislite da je u redu da vi nepomično ležite ispod nje?!

Želite da pokažete da možete biti dominantan muškarac

Naravno da neke žene vole grublji seks, ali ženama je seks nešto posebno i vole kad i njih tako tretirate u seksu. Nema potrebe za agresivnim, brzim pokretima prilikom penetracije, osim ako vas ona ne podstiče da to uradite. Ako želite da pokažete kako možete biti dominantan muškarac, učinite to na prihvatljiv način, a ne tako da je po krevetu 'bacate' poput krpene lutke. Nepotrebno je istaći da ovo važi za sve poze u seksu.

Stalno jedno te isto

Ne morate isprobati sve avanturističke poze iz Kama sutre, ali ponekad neka promena i te kako može začiniti seksualni život. Čak i ako ekstremno uživate kad ste vi gore, a ona dole, to ne znači da nećete uživati i u nekim drugim pozama.

izvor i foto: hot; imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.