Veze i odnosi

Seksualna iskustva kroz koja su verovatno svi prošli

Seksualne sklonosti nešto su sasvim lično. Ono što je nekima čudno, drugima je predivno, a koliko god da su vaša iskustva do sada čudna ili predivna, još je onih koji su prošli kroz ista ta iskustva. Pročitajte koja su to najupečatljivija seksualna iskustva koja je većina ljudi proživela...

Sreda, 10.09.2014.

15:29

Izvor: hot.hr

Default images

Podeli:

Seks u kadi ili pod tušem

Zvuči privlačno, ali u stvarnosti se ta ideja u većini slučajeva pokaže kao loša.

Prekinuti seks

Baš u trenutku kad ste isprobavali jednu od najluđih poza, neko od roditelja vas je prekinuo kucanjem na vrata. Ili je zazvonio telefon ili...

Može i s čokoladom

Mnogi parovi su verovali da je rastopljena čokolada na njihovom golom telu dobra ideja. Naravno, pokazalo se da nije.

Seks preko pantalona

Pravili ste se da imate seks, a bili ste potpuno obučeni, jer jednostavno niste bili spremni za pravu stvar.

Pijani seks

Prevelika očekivanja i previše alkohola može rezultirati vrlo čudnim seksualnim iskustvom. Do seksa možda uopšte neće ni doći jer će njegov penis izgledati kao mrtvi puž. Ili će seks trajati i trajati i trajati dok neko konačno ne odustane.

Seks u javnosti

Mnoge pali i sama pomisao na seks na otvorenom. Pokušaj da ostvarite ovu maštariju može biti vrlo seksi iskustvo, ali isto tako se može dogoditi da izgubite gaćice ili dostojanstvo.

izvor i foto: hot; imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare