Veze i odnosi

Činjenice o seksu na koje se često zaboravlja

Seks treba da bude obostrana zabava i uživanje, potrudite se da to ne zaboravite.

Ponedeljak, 01.09.2014.

15:56

Izvor: Cosmopolitan.rs

Default images

Podeli:

Psiholozi svakodnevno iznose nove rezultate istraživanja, daju savete i pokušavaju da unaprede svest ljudi kada je reč o seksu. Stručnjaci su naveli neka pravila o seksu koja se ne izgovaraju često i koja se zaboravljaju.

Prvi seks s partnerom nikada nije najbolji seks

Nikad se do tada niste skinuli goli jedno pred drugim i nemate pojma kakav će biti u seksu. Strahujete hoćete li oboje uživati I kako bi sve to moglo da ispadne. Ne morate se zbog toga zamarati, jer prvi seks nikad nije i najbolji seks.

Predigra je važna

Ne dozvolite da vas iko uverava u suprotno. Znate za izreku - Potrebno je naučiti prvo da hodate pre nego počnete da trčite. Zabavnije je ako usporite, a time i obezbeđujete više uživanja.

Tražite ono što želite da dobijete

Nemate prava da se žalite ukoliko vam u seksu nešto nedostaje ako to nikad niste zatražili od partnera. Komunikacija je apsolutno faktor užitka u seksu. Nemojte očekivati da vam neko čita misli.

Seks je ponekad smešan

Čudni zvukovi, urnebesni izrazi lica i nemoguće poze, sve je to deo seksa i ponekad može biti veoma smešno. Prepoznajte takve situacije, smejte se i nikad vam to neće postati neprijatne situacije. Seks bi ionako trebao biti zabavan!

Jutarnji seks je sjajan lek za mamurluk

Činjenica, posle doručka i kafe, ali je svakako savršen sled nakon njih.

izvor i foto: cosmopolitan; imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare