Veze i odnosi

Ovako će on znati da li ste dobri u krevetu

Pošto živimo užurbano, mnogi uopšte ne žele da troše vreme na nešto za šta sumnjaju da im, dugoročno gledano, neće zadovoljiti potrebe. Tako već na početku veze muškarac možete da zna da li će devojka biti dobra u krevetu.

Subota, 23.08.2014.

14:21

Izvor: magazin.hr

Default images

Podeli:

Problem je u tome što je mnogim ženama potrebno nekoliko meseci da se u potpunosti opuste s partnerom u krevetu i pokažu svoju pravu narav. To znači da će joj muškarac pružiti mnogo šansi dok tačno ne utvrdi na čemu je. Postoji nekoliko znakova koji ukazuju na to da li gubi vreme ili će se stvari promieniti u njegovu korist.

Poljubac

Svaki muškarac trebalo bi da obrati pažnju na to koliko je devojka avanturistički nastrojena tokom prvog poljupca. Ako koristi samo malo jezika i brzo završava s ljubljenjem, treba da pretpostavite najgore. Ali, ako ide polako, nežno i senzualno, poigrava se dugo jezikom i sklona je usisavanju vašeg jezika (ne prejako), slobodno počnite da slavite.

Bokovi

Muškarci vole da posmatraju kako žene pomeraju bokove napred-nazad dok hodaju. I postoji vrlo dobar razlog za to. Način na koji žena hoda govori dosta o tome koliko kontroliše donje ekstremitete. Ako okomito vrti bokove, verovatno će to umeti da čini i kad bude u horizontalnom položaju. Žene često pokušavaju da otkriju da li će muškarac biti dobar u krevetu proučavajući ga dok pleše, a muškarci to isto čine kada je gledaju dok hoda, ili još bolje: dok pleše!

Dodir

Muškarac mnogo toga može da zaključi nakon prvog izlaska sa ženom i po tome kako ga je dodirivala. Naime, žena koja bez problema može muškarca da dodiruje u javnosti verovatno će biti izuzetno opuštena kad se nađete iza zatvorenih vrata. Nežan dodir po vratu tokom večere u restoranu mogao bi da ukaže na pravu tigricu u spavaćoj sobi. Ali pijana devojka koja se po vama veša na plesnom podijumu u noćnom klubu verovatno će isto tako visiti i na vašem trosedu kad je dovedete kući.

Izražavanje

U filmu 'Kad je Hari sreo Sali' najpoznatija je scena u kojoj Meg Rajan glumi orgazme u restoranu, pred Bili Kristalom. Iako je u pitanju gluma, ona je tamo bila najseksipilnija žena. Zvuk ženskog glasa tokom seksa, kojim ona (i bez reči) izražava svoje zadovoljstvo dovoljno je da muškarac uvidi koliko uživa u seksu. Nema ničeg što muškarce pali više od senzualnih ženskih zvukova u krevetu.

Entuzijazam

Iako mnogi ne misle tako, ne želite sve vreme da pričate o seksu. Ali kad je pravi trenutak, nimalo ne šteti da probijete led aludirajući na njega. Kad žena spontano spomene seks, to znači da je uopšteno otvorena, ali otvorena i prema mogućnosti zbližavanja. Jednom kad se stvari pokrenu i kad se malo bolje upoznate, slobodno neka izvuče entuzijazam iz rukava.

Izvor: magazin.hr
Foto: marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.