Veze i odnosi

Zašto mlađi muškarci vole starije žene?

Mlađi muškarci i starije žene uvek izazivaju više kontroverzi nego kad je situacija obrnuta, pa se mnogi pitaju zašto zapravo neki mlađi muškarci vole žene koje su dosta starije od njih. Osim onog politički nekorektnog izraza o koki i supi, razloga ima puno.

Subota, 12.04.2014.

14:46

Izvor: metro-portal

Default images

Podeli:

Za početak, starije žene nemaju iznenadne emotivne ispade kao mlađe, barem tako tvrde muškarci, što njima stvara manji pritisak. Uz to, naravno, na prvom mestu navode seks koji je sjajan jer starije i iskusnije uvek imaju par trikova za koje mladići nisu još ni čuli, a kamoli ih doživeli. Znaju i šta sa njima treba da rade i kako da navedu muškarca da to uradi bez da to moraju posebno obašnjavati.

Starije žene zadovoljne su svojim telom i nisu opsednute njime, tako da je svako igranje pod pokrivačem potpuno opušteno i bez ikakvih pritisaka i problema.

Nezavisnije su od mlađih žena, svesnije, imaju svoj uređen život i svoja primanja, ne traže dečka po svaku cenu, nego se cela veza doživljava mirno i opušteno.

Za kraj, ono što je mlađim muškarcima zapravo najvažnije - starije žene znaju da cene muškarca i ne ponašaju se prema njemu kao prema detetu, što je možda i najbolji razlog za ovakve veze.

Izvor: metro-portal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.