Veze i odnosi

Moderni muškarac: plače, ne pije pivo i ima kremu

Današnjem muškarcu nije normalno da sedi s pivom u ruci ispred TV-a, on nanosi hidratantnu kremu na lice, a odlazak u striptiz klubove mu ni ne pada na pamet...

Petak, 24.01.2014.

16:02

Izvor: 24sata.hr

Default images

Podeli:

Moderni muskarac: place, ne pije pivo i ima kremu Moderni muskarci nezniji su i osetljiviji nego sto se mislilo, pokazuje novo istrazivanje. Gotovo 37 odsto njih plakalo je barem jednom u proteklih mesec dana, otkrila je studija americkog casopisa “Eskvajer” sprovedena na 1000 ljudi. Oni to smatraju normalnim, kao i redovno koriscenje hidratantne kreme, te gledanje kulinarskih emisija na televiziji. Pritom ih ne zanima sta drugi misle. Trecini se cak ni ne svidja odlazak u striptiz klub i, uprkos uvrezenom misljenju, ne vole svako vece da provode s prijateljima ispred TV-a i s pivom u ruci. Skoro polovina njih tokom nedelje ne popije nijedno pivo, pise “Dejli mejl”. Stereotipi ne vrede ni u seksu. Skoro 63 odsto njih nikad nije poslalo seksi poruku partnerki, a vise od polovine njih nije igralo seksi uloge u spavacoj sobi. U proseku imaju seks dva puta sedmicno, a petina njih nijednom, potvrdilo je istrazivanje. Uprkos boljoj brizi o telu i gledanju kulinarskih emisija, muskarcima je i dalje draze razgledanje automobila nego kupovanje odece. Jedino sto ne podnose su takmicarski pevacki rijaliti sou programi. izvor i foto: 24sata; stockimages/freedigitalphotos.net 24sata.hr Danasnjem muskarcu nije normalno da sedi s pivom u ruci ispred TV-a, on nanosi hidratantnu kremu na lice, a odlazak u striptiz klubove mu ni ne pada na pamet... Danasnjem muskarcu nije normalno da sedi s pivom u ruci ispred TV-a, on nanosi hidratantnu kremu na lice, a odlazak u striptiz klubove mu ni ne pada na pamet...

Moderni muškarci nežniji su i osetljiviji nego što se mislilo, pokazuje novo istraživanje. Gotovo 37 odsto njih plakalo je barem jednom u proteklih mesec dana, otkrila je studija američkog časopisa “Eskvajer” sprovedena na 1000 ljudi. Oni to smatraju normalnim, kao i redovno korišćenje hidratantne kreme, te gledanje kulinarskih emisija na televiziji. Pritom ih ne zanima šta drugi misle.

Trećini se čak ni ne sviđa odlazak u striptiz klub i, uprkos uvreženom mišljenju, ne vole svako veče da provode s prijateljima ispred TV-a i s pivom u ruci. Skoro polovina njih tokom nedelje ne popije nijedno pivo, piše “Dejli mejl”.

Stereotipi ne vrede ni u seksu. Skoro 63 odsto njih nikad nije poslalo seksi poruku partnerki, a više od polovine njih nije igralo seksi uloge u spavaćoj sobi. U proseku imaju seks dva puta sedmično, a petina njih nijednom, potvrdilo je istraživanje.

Uprkos boljoj brizi o telu i gledanju kulinarskih emisija, muškarcima je i dalje draže razgledanje automobila nego kupovanje odeće. Jedino što ne podnose su takmičarski pevački rijaliti šou programi.

izvor i foto: 24sata; stockimages/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.