Veze i odnosi

Zavedite ga u stilu fatalne žene

Muškarci obožavaju žene koje znaju da ih obore s nogu i da ih zavedu poput fatalne zavodnice. Baš zbog toga već večeras bi trebalo da budete jedna od njih...

Nedelja, 03.11.2013.

16:37

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

Zavedite ga u stilu fatalne zene Ukoliko zelite da ga zadivite toliko da mu slika vaseg seksi tela i pokreta nece danima izlaziti iz glave, na pravom ste mestu. Muskarci su slabi na zene koje znaju da iskoriste svoje "tajno oruzje" na pravi nacin. Bas zbog toga, vec veceras morate da mu priredite vrucu predstavu kojom cete ga kupiti zauvek. Nekoliko je nacina na koje mozete da ga oborite s nogu, poput prave fatalne zene. Preko stomaka Stara izreka da ljubav ide preko stomaka postoji s razlogom. To ne znaci da bi trebalo svakog dana da mu kuvate, ali tu i tamo ga mozete iznenaditi njegovim omiljenim obrokom, obuceni u stikle i najseksipilniju haljinu koju imate. Kucni spa tretmani Masaza ledja, stopala, temena… Muskarci vole da se opustaju jednako kao i zene, a najbolje pale vec proverene stvari. Jedna masaza ce mu sigurno dobro doci, a nakon masaze sledi najzabavniji deo. Pravi dodir u pravo vreme Svaki muskarac ima neki deo tela koji je posebno osetljiv, a koji morate sami da otkrijete. Jednom kada saznate koji je to deo tela, mozete ga usreciti kada god pozelite, pa cak i dobiti ono sto vam je potrebno, ako dotaknete pravo mesto. Seksi ves Naravno da svakodnevno nosenje zavodljivog vesa niti je seksi niti je prijatno. Ali s vremena na vreme trebalo bi da obogatite svoju kolekciju gacica i bruseva fantasticnim primercima koje cete obuci i svuci pred svojim dragim. Seksi prica Prava rec u pravo vreme moze da napravi veliku razliku, pogotovo ako zelite da ga oraspolozite za seks. Malo "prljave" price ne morate da ogranicite samo na vasu spavacu sobu – posaljite mu seksi poruku dok je na poslu i pustite ga da se crveni u kancelariji. Nova mesta za seks Spavaca soba je jako udobno mesto za seks. Sto znaci da moze biti i dosadno mesto. Ako ga zelite da ga izludite, zaboravite na nju neko vreme i prebacite seks u neku od drugih prostorija u kuci ili izvan nje. izvor: index foto: youtube/screenshot index.hr Muskarci obozavaju zene koje znaju da ih obore s nogu i da ih zavedu poput fatalne zavodnice. Bas zbog toga vec veceras bi trebalo da budete jedna od njih... Muskarci obozavaju zene koje znaju da ih obore s nogu i da ih zavedu poput fatalne zavodnice. Bas zbog toga vec veceras bi trebalo da budete jedna od njih...

Ukoliko želite da ga zadivite toliko da mu slika vašeg seksi tela i pokreta neće danima izlaziti iz glave, na pravom ste mestu. Muškarci su slabi na žene koje znaju da iskoriste svoje "tajno oružje" na pravi način. Baš zbog toga, već večeras morate da mu priredite vruću predstavu kojom ćete ga kupiti zauvek. Nekoliko je načina na koje možete da ga oborite s nogu, poput prave fatalne žene.

Preko stomaka

Stara izreka da ljubav ide preko stomaka postoji s razlogom. To ne znači da bi trebalo svakog dana da mu kuvate, ali tu i tamo ga možete iznenaditi njegovim omiljenim obrokom, obučeni u štikle i najseksipilniju haljinu koju imate.

Kućni spa tretmani

Masaža leđa, stopala, temena… Muškarci vole da se opuštaju jednako kao i žene, a najbolje pale već proverene stvari. Jedna masaža će mu sigurno dobro doći, a nakon masaže sledi najzabavniji deo.

Pravi dodir u pravo vreme

Svaki muškarac ima neki deo tela koji je posebno osetljiv, a koji morate sami da otkrijete. Jednom kada saznate koji je to deo tela, možete ga usrećiti kada god poželite, pa čak i dobiti ono što vam je potrebno, ako dotaknete pravo mesto.

Seksi veš

Naravno da svakodnevno nošenje zavodljivog veša niti je seksi niti je prijatno. Ali s vremena na vreme trebalo bi da obogatite svoju kolekciju gaćica i bruseva fantastičnim primercima koje ćete obući i svući pred svojim dragim.

Seksi priča

Prava reč u pravo vreme može da napravi veliku razliku, pogotovo ako želite da ga oraspoložite za seks. Malo "prljave" priče ne morate da ograničite samo na vašu spavaću sobu – pošaljite mu seksi poruku dok je na poslu i pustite ga da se crveni u kancelariji.

Nova mesta za seks

Spavaća soba je jako udobno mesto za seks. Što znači da može biti i dosadno mesto. Ako ga želite da ga izludite, zaboravite na nju neko vreme i prebacite seks u neku od drugih prostorija u kući ili izvan nje.

izvor: index

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.