Veze i odnosi

Kada i zašto žene varaju?

Žene najviše varaju između 25. i 34. godine života, pokazalo je novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji.

Subota, 05.10.2013.

16:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kada i zasto zene varaju? Muskarci koji su u vezi sa zenama starim od 25. do 34. godine trebalo bi da budu na velikom oprezu. Naime, najnovije istrazivanje u kojem je ucestvovalo oko deset hiljada Britanki, pokazuje da su zene tada najsklonije prevari. Takodje je tvrdjeno da raste broj zena koje traze vanbracnu zabavu. Vecina zena kao glavni razlog za neverstvo navodi neispunjavajuci i nezadovoljavajuci seksualni zivot. Istrazivanje pokazuje da zene od 35. do 44. godine ne zaostaju puno za mladjim ispitanicama. Cak 30 odsto njih sklono je prevari. Cini se da su se zene ugledale na muskarce jer isticu kako i dalje vole svoje partnere, ali im seks s drugima sluzi kao razonoda i zabava. Inace, to su razlozi koje su do sada muskarci navodili kao opravdanje za varanje. 'Zene preuzimaju moc u poslovnom svetu, ali i u seksualnom podrucju. Nisu vise spremne na kompromise u smislu loseg seksa pa zadovoljstvo traze na drugoj strani', kaze Noel Biderman, osnivac i direktor stranice “AshleyMadison”. Izvor: tportal.hr Foto: adamr/freedigitalphotos.net tportal.hr Zene najvise varaju izmedju 25. i 34. godine zivota, pokazalo je novo istrazivanje sprovedeno u Velikoj Britaniji. Zene najvise varaju izmedju 25. i 34. godine zivota, pokazalo je novo istrazivanje sprovedeno u Velikoj Britaniji.

Muškarci koji su u vezi sa ženama starim od 25. do 34. godine trebalo bi da budu na velikom oprezu. Naime, najnovije istraživanje u kojem je učestvovalo oko deset hiljada Britanki, pokazuje da su žene tada najsklonije prevari. Takođe je tvrđeno da raste broj žena koje traže vanbračnu zabavu.

Većina žena kao glavni razlog za neverstvo navodi neispunjavajući i nezadovoljavajući seksualni život.

Istraživanje pokazuje da žene od 35. do 44. godine ne zaostaju puno za mlađim ispitanicama. Čak 30 odsto njih sklono je prevari.

Čini se da su se žene ugledale na muškarce jer ističu kako i dalje vole svoje partnere, ali im seks s drugima služi kao razonoda i zabava. Inače, to su razlozi koje su do sada muškarci navodili kao opravdanje za varanje.

'Žene preuzimaju moć u poslovnom svetu, ali i u seksualnom području. Nisu više spremne na kompromise u smislu lošeg seksa pa zadovoljstvo traže na drugoj strani', kaže Noel Biderman, osnivač i direktor stranice “AshleyMadison”.

Izvor: tportal.hr
Foto: adamr/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.