Veze i odnosi

Ovo je najveća laž u vezi sa seksom

Rezultati najnovije studije srušili su mit prema kojem je seks dobra zamena za vežbanje...

Četvrtak, 19.09.2013.

10:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ovo je najveca laz u vezi sa seksom Naime, prema rezultatima nove studije prosecan seks traje sest minuta, a njemu se potrosi otprilike samo 21 kalorija. Ako seks kojim slucajem traje pola sata potrosicete 85 do 100 kalorija. Istrazivanje je dokazalo da je verovanje u to da je seks dobra zamena za vezbanje samo mit. Ipak, ono sto i dalje stoji jeste da seks popravlja raspolozenje, da zbog njega bolje spavate, koza vam izgleda zdravije i imate bolju cirkulaciju. Nema razloga za ocaj, ako zelite dobro da utrosite kalorije pravac u teretanu. foto: youtube/screenshot Super zena Rezultati najnovije studije srusili su mit prema kojem je seks dobra zamena za vezbanje... Rezultati najnovije studije srusili su mit prema kojem je seks dobra zamena za vezbanje...

Naime, prema rezultatima nove studije prosečan seks traje šest minuta, a njemu se potroši otprilike samo 21 kalorija. Ako seks kojim slučajem traje pola sata potrošićete 85 do 100 kalorija.

Istraživanje je dokazalo da je verovanje u to da je seks dobra zamena za vežbanje samo mit. Ipak, ono što i dalje stoji jeste da seks popravlja raspoloženje, da zbog njega bolje spavate, koža vam izgleda zdravije i imate bolju cirkulaciju.

Nema razloga za očaj, ako želite dobro da utrošite kalorije pravac u teretanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.