Veze i odnosi

Dokazano da su muškarci "laki"

Italijanski maneken Fabio Mara odlučio je da sprovede istraživanje o seksu. Tako je lepotan odlučio da priđe čak stotini devojaka na ulici i ponudi im seksualni odnos.

Utorak, 17.09.2013.

14:27

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dokazano da su muskarci "laki" Iako je bio uveren da ce zbog njegovog manekenskog izgleda sve zene pohitati s njim u krevet, Fabio se grdno prevario. Naime, od sto zena kojima je ovaj lepotan ponudio seks, nijedna nije pristala. Foto: screenshot/youtube S druge strane, njegova zgodna kolegica Roberta Fjore pokusala je da dokaze da ce gotovo svaki muskarac kojem na ulici ponudi seks pristati. Tako je pozvala neke slucajne prolaznike na otvoreni seks, a njih cak 57 je pristalo. . Izvor: hot.hr hot.hr Italijanski maneken Fabio Mara odlucio je da sprovede istrazivanje o seksu. Tako je lepotan odlucio da pridje cak stotini devojaka na ulici i ponudi im seksualni odnos. Italijanski maneken Fabio Mara odlucio je da sprovede istrazivanje o seksu. Tako je lepotan odlucio da pridje cak stotini devojaka na ulici i ponudi im seksualni odnos.

Iako je bio uveren da će zbog njegovog manekenskog izgleda sve žene pohitati s njim u krevet, Fabio se grdno prevario. Naime, od sto žena kojima je ovaj lepotan ponudio seks, nijedna nije pristala.

S druge strane, njegova zgodna kolegica Roberta Fjore pokušala je da dokaže da će gotovo svaki muškarac kojem na ulici ponudi seks pristati. Tako je pozvala neke slučajne prolaznike na otvoreni seks, a njih čak 57 je pristalo.

.

Izvor: hot.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.