Veze i odnosi

Sitnice koje i te kako utiču na seksualni život

Svaki par, bilo u vezi ili braku, u spavaćoj sobi bi hteo da održi strast. Međutim, ponekad zbog svega što donosi svakodnevica nije lako imati zadovoljavajuć seksualni život. Pritom mnogi muškarci i žene zaborave i na one sitnice koje su i te kako važne.

Sreda, 11.09.2013.

16:30

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sitnice koje i te kako uticu na seksualni zivot Mnogima se cesto cini kako lista s dnevnim obavezama nema kraja, a uz posao, decu i sav stres, tesko je odrzavati jos i seksualni zivot. Stoga vam donosimo deset sitnica koje mozete praktikovati svakodnevno, a koje ce probuditi uspavane strasti svima onima kojima je to potrebno. Mozda ce vam zvucati neuverljivo, ali ako se pridrzavate ovoga, seks ce vam biti bolji i osecacete se kao sto ste se osecali na pocetku, kad ste bili zaljubljeni. Drzite se za ruke sto je vise moguce Cak i ako sedite na kaucu i gledate film, drzite se za ruke. Dodirivanje je znak intimnosti, a dodirivanje rukama moze dovesti i do dodira na drugim mestima na telu, a to moze odvesti spontano jos dalje. Saljite jedno drugome seksi poruke Za ovo ne treba birati ni mesto ni vreme, neka bude spontano, kad dobijete inspiraciju. Ako se druga osoba nalazi na poslu ili sastanku, bice jos uzbudljivije. Ne zaboravite komplimente Barem jednom dnevno kazite partneru/partnerki nesto lepo, nesto zbog cega vam je neodoljiv/neodoljiva. Nesto sto volite kod njega/nje. Poljupci u javnosti Kad ste se zadnji put poljubili u javnosti? Verovatno vam je to toliko postalo strano da uopste ne mozete da se setite... Steta. Trebalo bi ponekad da se podsetite toga, onako kao na pocetku veze. Recite partneru da ga volite A kad ste poslednji put rekli partneru/partnerki da ga/je volite? E pa trebalo bi to cesto da govorite i zaista mislite tako. Ne cekajte priliku za seks Mozda cekate idealnu priliku za seks, uvece kad sve obavite i onda ste toliko umorni da razmisljate samo o spavanju... Nemojte cekati priliku za seks, nadjite vremena! Razgovarajte o seksu Recite partneru/partnerki o vasim seksualnim mastarijama i pitajte ih za njihove. To je jedini nacin da se ostvare, ako oboje to zelite. Skinite se Zasto za promenu ne biste bili goli u kuhinji? Budite goli na mestima na kojima inace niste goli. U kupatilu je klasika, ali ako vas dragi vidi golu u kuhinji, iznenadice se prijatno. Ljubite se kao prvi put Nakon nekog vremena parovi se pocnu ljubiti nekako iz navike, u prolazu. A zasto se ne biste ljubili nezno, polako i dugo kao na pocetku veze i zaista uzivali u tome? To je tako jednostavno, a puno znaci. Izvor: hot.hr Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net hot.hr Svaki par, bilo u vezi ili braku, u spavacoj sobi bi hteo da odrzi strast. Medjutim, ponekad zbog svega sto donosi svakodnevica nije lako imati zadovoljavajuc seksualni zivot. Pritom mnogi muskarci i zene zaborave i na one sitnice koje su i te kako vazne. Svaki par, bilo u vezi ili braku, u spavacoj sobi bi hteo da odrzi strast. Medjutim, ponekad zbog svega sto donosi svakodnevica nije lako imati zadovoljavajuc seksualni zivot. Pritom mnogi muskarci i zene zaborave i na one sitnice koje su i te kako vazne.

Mnogima se često čini kako lista s dnevnim obavezama nema kraja, a uz posao, decu i sav stres, teško je održavati još i seksualni život.

Stoga vam donosimo deset sitnica koje možete praktikovati svakodnevno, a koje će probuditi uspavane strasti svima onima kojima je to potrebno. Možda će vam zvučati neuverljivo, ali ako se pridržavate ovoga, seks će vam biti bolji i osećaćete se kao što ste se osećali na početku, kad ste bili zaljubljeni.

Držite se za ruke što je više moguće

Čak i ako sedite na kauču i gledate film, držite se za ruke. Dodirivanje je znak intimnosti, a dodirivanje rukama može dovesti i do dodira na drugim mestima na telu, a to može odvesti spontano još dalje.

Šaljite jedno drugome seksi poruke

Za ovo ne treba birati ni mesto ni vreme, neka bude spontano, kad dobijete inspiraciju. Ako se druga osoba nalazi na poslu ili sastanku, biće još uzbudljivije.

Ne zaboravite komplimente

Barem jednom dnevno kažite partneru/partnerki nešto lepo, nešto zbog čega vam je neodoljiv/neodoljiva. Nešto što volite kod njega/nje.

Poljupci u javnosti

Kad ste se zadnji put poljubili u javnosti? Verovatno vam je to toliko postalo strano da uopšte ne možete da se setite... Šteta. Trebalo bi ponekad da se podsetite toga, onako kao na početku veze.

Recite partneru da ga volite

A kad ste poslednji put rekli partneru/partnerki da ga/je volite? E pa trebalo bi to često da govorite i zaista mislite tako.

Ne čekajte priliku za seks

Možda čekate idealnu priliku za seks, uveče kad sve obavite i onda ste toliko umorni da razmišljate samo o spavanju... Nemojte čekati priliku za seks, nađite vremena!

Razgovarajte o seksu

Recite partneru/partnerki o vašim seksualnim maštarijama i pitajte ih za njihove. To je jedini način da se ostvare, ako oboje to želite.

Skinite se

Zašto za promenu ne biste bili goli u kuhinji? Budite goli na mestima na kojima inače niste goli. U kupatilu je klasika, ali ako vas dragi vidi golu u kuhinji, iznenadiće se prijatno.

Ljubite se kao prvi put

Nakon nekog vremena parovi se počnu ljubiti nekako iz navike, u prolazu. A zašto se ne biste ljubili nežno, polako i dugo kao na početku veze i zaista uživali u tome? To je tako jednostavno, a puno znači.

Izvor: hot.hr
Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.