Veze i odnosi

Kada smo partnerima najmanje privlačni?

Najnovije istraživanje u domenu međuljudskih odnosa pokazalo je i dokazalo kada smo drugim ljudima najmanje privlačni.

Ponedeljak, 26.08.2013.

16:06

Izvor: magazin.net

Default images

Podeli:

Kada smo partnerima najmanje privlacni? Sudeci prema rezultatima istrazivanja, drugim ljudima smo najmanje privlacni u trenucima kada se borimo sa stresom, tada ni zene ni muskarci nisu privlacni potencijalnim partnerima. To nije sve! Buduci da stres menja stvarnu percepciju, veze i partnera pocecete da posmatrate u negativnom svetlu. Osim toga, stres lose utice i na samopouzdanje, sto u velikoj meri smanjuje sanse za pocetak veze. Prethodna istrazivanja su pokazala kako stres posebno utice na privlacnost zena u ocima muskaraca, pa kada su one nervozne i pod stresom muskarci se zena klone u sirokom luku. Izvor: magazin.net.hr Foto: africa/FreeDigitalPhotos.net magazin.net Najnovije istrazivanje u domenu medjuljudskih odnosa pokazalo je i dokazalo kada smo drugim ljudima najmanje privlacni. Najnovije istrazivanje u domenu medjuljudskih odnosa pokazalo je i dokazalo kada smo drugim ljudima najmanje privlacni.

Sudeći prema rezultatima istraživanja, drugim ljudima smo najmanje privlačni u trenucima kada se borimo sa stresom, tada ni žene ni muškarci nisu privlačni potencijalnim partnerima.

To nije sve! Budući da stres menja stvarnu percepciju, veze i partnera počećete da posmatrate u negativnom svetlu. Osim toga, stres loše utiče i na samopouzdanje, što u velikoj meri smanjuje šanse za početak veze.

Prethodna istraživanja su pokazala kako stres posebno utiče na privlačnost žena u očima muškaraca, pa kada su one nervozne i pod stresom muškarci se žena klone u širokom luku.

Izvor: magazin.net.hr
Foto: africa/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare