Veze i odnosi

Žene otkrile kako izgleda savršen muškarac

Rezultati nedavnog istraživanja pokazuju kako bi trebalo da izgleda savršen muškarac: on ima 40 godina i uspešan je doktor koji izgleda baš kao Patrik Dempsi u ulozi doktora Šeparda.

Utorak, 02.07.2013.

12:46

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Zene otkrile kako izgleda savrsen muskarac Istrazivanje, koje je sproveo magazn "Veniti fer“ obuhvatilo je 1168 odraslih osoba razlicitih nacionalnosti, pruzilo je zanimljive odgovore na pitanje kako bi trebalo da izgleda idealan muskarac. Na vrhu liste najtrazenijih osobina kod muskarca naslo se obrazovanje sa 35 odsto. Osim toga, on mora da bude vredan i pravi dzentlmen. Samo jedan odsto zena navelo je da mora imati savrsenu gradju. Kada su u pitanju mane koje volimo na muskarcima, losa narav na koju bi zene mogle pozitivno da uticu bila je najprivlacnija. Isto tako, polovina zena smatrala je da im je pijani muskarac svojevrsan afrodizijak. Zene takodje smatraju da je za dobru vezu kljucan odnos partnera sa svojom majkom, pa je tako 69 odsto navelo da ona ima veliku kontrolu, dok 9 odsto kaze potpunu. Recenica "Imas li mapu? Upravo sam se izgubio u tvojim ocima“, pokazala se kao najefektnijim startom kod zena. outnow.ch Super zena Rezultati nedavnog istrazivanja pokazuju kako bi trebalo da izgleda savrsen muskarac: on ima 40 godina i uspesan je doktor koji izgleda bas kao Patrik Dempsi u ulozi doktora Separda. Rezultati nedavnog istrazivanja pokazuju kako bi trebalo da izgleda savrsen muskarac: on ima 40 godina i uspesan je doktor koji izgleda bas kao Patrik Dempsi u ulozi doktora Separda.

Istraživanje, koje je sproveo magazn "Veniti fer“ obuhvatilo je 1168 odraslih osoba različitih nacionalnosti, pružilo je zanimljive odgovore na pitanje kako bi trebalo da izgleda idealan muškarac.

Na vrhu liste najtraženijih osobina kod muškarca našlo se obrazovanje sa 35 odsto. Osim toga, on mora da bude vredan i pravi džentlmen. Samo jedan odsto žena navelo je da mora imati savršenu građu.

Kada su u pitanju mane koje volimo na muškarcima, loša narav na koju bi žene mogle pozitivno da utiču bila je najprivlačnija. Isto tako, polovina žena smatrala je da im je pijani muškarac svojevrsan afrodizijak.

Žene takođe smatraju da je za dobru vezu ključan odnos partnera sa svojom majkom, pa je tako 69 odsto navelo da ona ima veliku kontrolu, dok 9 odsto kaže potpunu.

Rečenica "Imaš li mapu? Upravo sam se izgubio u tvojim očima“, pokazala se kao najefektnijim startom kod žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.