Veze i odnosi

Šta otkriva njegov osmeh

Taj momak više ne mora da progovori ni reč! Dovoljno je da se nasmeje, pa da ga pročitate kao otvorenu knjigu!

Nedelja, 23.06.2013.

11:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sta otkriva njegov osmeh Osmeh: Gornja usna mu je podignuta. To je muskarac koji se gotovo neprimetno osmehuje. Ljubavni kod: Njegov diskretni osmeh je signal da je ljubazan i predusretljiv, kao i da uziva u vasem drustvu. U pocetku nece biti velike romanse, ali on ce sigurno razvijati osecanja prema vama. Osmeh: Drzi zatvorena usta, a osmeh mu "titra" u uglovima usana. Ljubavni kod: On ce vas voleti, ali to ne zeli da pokaze odmah i sada. Njegove emocije ce isplivati u pravom trenutku. Kada spozna da ste vi aktuelni, atraktivni i aktivni bit ce samo vas - ne brinite. Osmeh: Zagonetni smeh, zatvorenih usta, s vidnim rupicama na obrazima. Ljubavni kod: Moracete "debelo" da se potrudite kako biste osvojili ovog slatkisa. To ce biti jedna zanimljiva igra osvajanja (obostrana). Pravi izazov. Uhvatite ga ako mozete. Osmeh: Osmeh "razvucen od uva do uva". Pokazuje zube, zvaku, cak i karijes (ako ga ima). Ljubavni kod: On nista ne skriva, cak ni svoja najintimnija osecanja. Priznacete da su takvi muskarci retki. Smeje se od srca i pokusace da vas zabavi u svakom trenutku. U njegovom drustvu nikada nije dosadno, naprotiv. Izvor: cosmopolitan.hr Foto: artur84/FreeDigitalPhotos.net, photostock/FreeDigitalPhotos.net cosmopolitan.hr Taj momak vise ne mora da progovori ni rec! Dovoljno je da se nasmeje, pa da ga procitate kao otvorenu knjigu! Taj momak vise ne mora da progovori ni rec! Dovoljno je da se nasmeje, pa da ga procitate kao otvorenu knjigu!

Osmeh: Gornja usna mu je podignuta. To je muškarac koji se gotovo neprimetno osmehuje.

Ljubavni kod: Njegov diskretni osmeh je signal da je ljubazan i predusretljiv, kao i da uživa u vašem društvu. U početku neće biti velike romanse, ali on će sigurno razvijati osećanja prema vama.

Osmeh: Drži zatvorena usta, a osmeh mu "titra" u uglovima usana.

Ljubavni kod: On će vas voleti, ali to ne želi da pokaže odmah i sada. Njegove emocije će isplivati u pravom trenutku. Kada spozna da ste vi aktuelni, atraktivni i aktivni bit će samo vaš - ne brinite.

Osmeh: Zagonetni smeh, zatvorenih usta, s vidnim rupicama na obrazima.

Ljubavni kod: Moraćete "debelo" da se potrudite kako biste osvojili ovog slatkiša. To će biti jedna zanimljiva igra osvajanja (obostrana). Pravi izazov. Uhvatite ga ako možete.

Osmeh: Osmeh "razvučen od uva do uva". Pokazuje zube, žvaku, čak i karijes (ako ga ima).

Ljubavni kod: On ništa ne skriva, čak ni svoja najintimnija osećanja. Priznaćete da su takvi muškarci retki. Smeje se od srca i pokušaće da vas zabavi u svakom trenutku. U njegovom društvu nikada nije dosadno, naprotiv.

Izvor: cosmopolitan.hr
Foto: artur84/FreeDigitalPhotos.net, photostock/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare