Veze i odnosi

Znakovi koji odaju nezrelog muškarca

Da li vaš muškarac prepričava još uvek iste priče s prijateljima, trka se s drugim vozačima, pokušava da izvede vratolomije na biciklu ili mu veš i dalje pere mama?

Petak, 21.06.2013.

16:02

Izvor: tportal.hr

Default images

Podeli:

Znakovi koji odaju nezrelog muskarca Vecinu zena nece iznenaditi podatak da muskarci kasnije postaju zreliji od zena, ali novo istrazivanje je utvrdilo da muskarci sazrevaju u 43. godini, cak 11 godina posle zena. Anketa u kojoj su proucavane razlike u zrelosti medju polovima otkrila je da se i muskarci i zene slazu da su muskarci nezreli duboko u kasnim tridesetim i ranim cetrdesetim. Nasuprot tome, prosecno doba u kojoj zene postaju zrele osobe su 32 godine. Alarmantno je sto osam od deset zena veruje da muskarci nikada nece prestati da budu detinjasti, a u te iritantne znake spadaju navika pustanja gasova, podrigivanje, prebrza voznja, navika da jedu brzu hranu u ranim jutarnjim satima i igranje videoigrica. Cutanje za vreme svadja, nesposobnost da skuva jednostavna jela, ponavljanje istih starih viceva i prica kada je u drustvu s ortacima takodje su ocenjeni kao znaci nezrelosti. Muskarci ce se cesce opisati nezrelima, dok isti broj zena veruje da su one "odrasla osoba" u njihovoj vezi. Cetvrtina zena misli da su one donele sve vazne odluke, a isti bi broj i da cesce govori kako se oseca. Kao rezultat, tri od deset zena raskinulo je vezu, jer su izgubile strpljenje s nezrelim muskarcem. Neverovatnih 46 odsto zena kaze da su imale vezu u kojoj su osecale da moraju da budu i majke svojim partnerima. Nezrelost, cini se, ima i dobru stranu buduci da je cetiri od deset osoba izjavilo da je vazno da veza ostane zabavna. Jedno od troje ispitanika veruje da malo nezrelosti pomaze i u povezivanju s decom. 20 znakova da vasa druga polovina mora da odraste: 1. Pustanje gasova i podrigivanje (sto smatraju zabavnim) 2. Obrok brze hrane u toku noci 3. Igranje videoigrica 4. Prebrza voznja i trkanje s drugim automobilom na putu 5. Psovanje 6. Voznja uz glasnu muziku 7. Pokusaj da pobedi decu u igri ili sportu 8. Cutanje tokom svadje 9. Nesnalazenje u kuhinji 10. Ponavljanje istih viceva i prica s prijateljima 11. Nemogucnost da prica o sebi ili vodi odgovarajuci razgovor 12. Odbijanje citanja knjiga, jer misli da su dosadne 13. Ludi plesni pokreti 14. Cinjenica da im majka jos uvek pere ves, priprema obroke 15. Nosenje patika u nocnim klubovima 16. Posedovanje skejtborda ili BMX-a, vratolomije na biciklu 17. Odbijanje da jede povrce 18. Hvalisanje pred devojkama kojima su privlacni 19. Vrecaste farmerke 20. Pidzame i posteljina s likovima iz crtaca Izvor: tportal.hr Foto: artur84/FreeDigitalPhotos.net tportal.hr Da li vas muskarac prepricava jos uvek iste price s prijateljima, trka se s drugim vozacima, pokusava da izvede vratolomije na biciklu ili mu ves i dalje pere mama? Da li vas muskarac prepricava jos uvek iste price s prijateljima, trka se s drugim vozacima, pokusava da izvede vratolomije na biciklu ili mu ves i dalje pere mama?

Većinu žena neće iznenaditi podatak da muškarci kasnije postaju zreliji od žena, ali novo istraživanje je utvrdilo da muškarci sazrevaju u 43. godini, čak 11 godina posle žena.

Anketa u kojoj su proučavane razlike u zrelosti među polovima otkrila je da se i muškarci i žene slažu da su muškarci nezreli duboko u kasnim tridesetim i ranim četrdesetim. Nasuprot tome, prosečno doba u kojoj žene postaju zrele osobe su 32 godine.

Alarmantno je što osam od deset žena veruje da muškarci nikada neće prestati da budu detinjasti, a u te iritantne znake spadaju navika puštanja gasova, podrigivanje, prebrza vožnja, navika da jedu brzu hranu u ranim jutarnjim satima i igranje videoigrica.

Ćutanje za vreme svađa, nesposobnost da skuva jednostavna jela, ponavljanje istih starih viceva i priča kada je u društvu s ortacima takođe su ocenjeni kao znaci nezrelosti. Muškarci će se češće opisati nezrelima, dok isti broj žena veruje da su one "odrasla osoba" u njihovoj vezi.

Četvrtina žena misli da su one donele sve važne odluke, a isti bi broj i da češće govori kako se oseća. Kao rezultat, tri od deset žena raskinulo je vezu, jer su izgubile strpljenje s nezrelim muškarcem.

Neverovatnih 46 odsto žena kaže da su imale vezu u kojoj su osećale da moraju da budu i majke svojim partnerima. Nezrelost, čini se, ima i dobru stranu budući da je četiri od deset osoba izjavilo da je važno da veza ostane zabavna. Jedno od troje ispitanika veruje da malo nezrelosti pomaže i u povezivanju s decom.

20 znakova da vaša druga polovina mora da odraste:

1. Puštanje gasova i podrigivanje (što smatraju zabavnim)
2. Obrok brze hrane u toku noći
3. Igranje videoigrica
4. Prebrza vožnja i trkanje s drugim automobilom na putu
5. Psovanje
6. Vožnja uz glasnu muziku
7. Pokušaj da pobedi decu u igri ili sportu
8. Ćutanje tokom svađe
9. Nesnalaženje u kuhinji
10. Ponavljanje istih viceva i priča s prijateljima
11. Nemogućnost da priča o sebi ili vodi odgovarajući razgovor
12. Odbijanje čitanja knjiga, jer misli da su dosadne
13. Ludi plesni pokreti
14. Činjenica da im majka još uvek pere veš, priprema obroke
15. Nošenje patika u noćnim klubovima
16. Posedovanje skejtborda ili BMX-a, vratolomije na biciklu
17. Odbijanje da jede povrće
18. Hvalisanje pred devojkama kojima su privlačni
19. Vrećaste farmerke
20. Pidžame i posteljina s likovima iz crtaća

Izvor: tportal.hr
Foto: artur84/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.