Veze i odnosi

Istina o afrodizijacima

Sigurno ste mnogo puta u životu čuli da je neka namirnica jak afrodizijak i da svojim dejstvom povećava seksualni apetit. Evo nekoliko činjenica o poznatim afrodizijacima odnosno odgovora da li su te namirnice zaista i dostojne svog imena.

Petak, 07.06.2013.

11:57

Izvor: cosmopolitan.hr

Default images

Podeli:

Istina o afrodizijacima Cimet Ova namirnica je zaista dokazala svoja afrodizijacka svojstva. Ipak da bi delovala potrebna je odredjena kolicina. Crna cokolada Cokolada s visokim procentom kakaa zaista je fantasticna namirnica, veoma zdrava i pozeljna u dijeti, a kada su afrodizijaci u pitanju crna cokolada je sigurno opravdala svoje mesto medju njima. Jastog Iako je na glasu kao snazan afrodizijak, pazite da ne preterate s kolicinom. Buduci da je morska hrana lagana, tesko joj je odoleti. Ipak, ova namirnica vam sem seksualne zelje moze probuditi i zelju za spavanjem, jer seks i pun zeludac se nikako ne slazu. Kavijar Uprkos svojoj reputaciji mocnog afrodizijaka, kavijar pre svega doprinosi osecaju opustenosti i sitosti, a kada je rec o uzbudjenju - vise ce vas "uzbuditi" njegova cena, nego nesto drugo. Skoljke Skoljke su medju prvima na listi mocnih afrodizijaka i to s punim pravom. Jedu se, naravno, sirove, a navodno deluju jako brzo, otprilike vec pola sata nakon konzumiranja. Crveno vino Vino provereno deluje opustajuce i doprinosi seksualnom uzbudjenju. Samo pripazite da ne preterate. Dovoljne su vam casa ili dve za divnu romanticnu noc. Izvor: cosmopolitan.hr Foto: Greame Weatherston/FreeDigitalPhotos.net cosmopolitan.hr Sigurno ste mnogo puta u zivotu culi da je neka namirnica jak afrodizijak i da svojim dejstvom povecava seksualni apetit. Evo nekoliko cinjenica o poznatim afrodizijacima odnosno odgovora da li su te namirnice zaista i dostojne svog imena. Sigurno ste mnogo puta u zivotu culi da je neka namirnica jak afrodizijak i da svojim dejstvom povecava seksualni apetit.

Cimet

Ova namirnica je zaista dokazala svoja afrodizijačka svojstva. Ipak da bi delovala potrebna je određena količina.

Crna čokolada

Čokolada s visokim procentom kakaa zaista je fantastična namirnica, veoma zdrava i poželjna u dijeti, a kada su afrodizijaci u pitanju crna čokolada je sigurno opravdala svoje mesto među njima.

Jastog

Iako je na glasu kao snažan afrodizijak, pazite da ne preterate s količinom. Budući da je morska hrana lagana, teško joj je odoleti. Ipak, ova namirnica vam sem seksualne želje može probuditi i želju za spavanjem, jer seks i pun želudac se nikako ne slažu.

Kavijar

Uprkos svojoj reputaciji moćnog afrodizijaka, kavijar pre svega doprinosi osećaju opuštenosti i sitosti, a kada je reč o uzbuđenju - više će vas "uzbuditi" njegova cena, nego nešto drugo.

Školjke

Školjke su među prvima na listi moćnih afrodizijaka i to s punim pravom. Jedu se, naravno, sirove, a navodno deluju jako brzo, otprilike već pola sata nakon konzumiranja.

Crveno vino

Vino provereno deluje opuštajuće i doprinosi seksualnom uzbuđenju. Samo pripazite da ne preterate. Dovoljne su vam čaša ili dve za divnu romantičnu noć.

Izvor: cosmopolitan.hr
Foto: Greame Weatherston/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare