Veze i odnosi

Zašto oba pola lažu o broju partnera?

Odavno se sumnja da žene u razgovoru smanje broj partnera s kojima su bile u ljubavnoj vezi, dok je kod muškaraca obrnuto i oni će uvek reći veći broj.

Subota, 11.05.2013.

16:15

Izvor: klix.ba

Default images

Podeli:

Zasto oba pola lazu o broju partnera? Stara poslovica kaze da zene smanje broj svojih partnera za tri puta, dok muskarci povecaju za tri puta broj partnerki. Nova studija potvrdila je da su ove sumnje opravdane te da oba pola lazu o tome s koliko partnera su imali seksualne odnose kada ulaze u novu vezu. Oba pola lazu najcesce i o razlogu raskida s bivsim partnerima, cak njih 38 odsto ispitanih. U anketi je ucestvovalo 1.362 zena starosti od 18 do 30 godina. Izjavile su kako najcesce lazu o tim stvarima kako ne bi povredile partnerov ego. Blizu 55 odsto zena priznalo je da lazu svoje partnere kako bi im se vise svidele. Zene lazu o kolicini novca koji potrose na odecu, finansijskom stanju, velicini grudi i tezini. Iako govore neistinu, zene bi se naljutile kad bi njihov partner to ucinio njima. Tako je 55 odsto reklo da bi bile uznemirene, a 21 odsto da bi se naljutile. Razlog je taj da kada bi otkrile laz - ne bi mu vise mogle verovati, sto bi moglo dovesti i do prekida veze, kazu ispitanice. Najcesce lazi: 1. Broj bivsih partnera– 52% 2. Razlog raskida s bivsim – 38% 3. Koliko kosta odeca – 33% 4. Moj posao – 28% 5. Finansijska situacija– 25% 6. Godine – 18% 7. Prevare – 16% 8. Tezina – 12% 9. Velicina grudi – 9% 10. Prirodna boja kose – 5% Izvor: klix.ba Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net klix.ba Odavno se sumnja da zene u razgovoru smanje broj partnera s kojima su bile u ljubavnoj vezi, dok je kod muskaraca obrnuto i oni ce uvek reci veci broj. Odavno se sumnja da zene u razgovoru smanje broj partnera s kojima su bile u ljubavnoj vezi, dok je kod muskaraca obrnuto i oni ce uvek reci veci broj.

Stara poslovica kaže da žene smanje broj svojih partnera za tri puta, dok muškarci povećaju za tri puta broj partnerki.

Nova studija potvrdila je da su ove sumnje opravdane te da oba pola lažu o tome s koliko partnera su imali seksualne odnose kada ulaze u novu vezu.

Oba pola lažu najčešće i o razlogu raskida s bivšim partnerima, čak njih 38 odsto ispitanih.

U anketi je učestvovalo 1.362 žena starosti od 18 do 30 godina. Izjavile su kako najčešće lažu o tim stvarima kako ne bi povredile partnerov ego.

Blizu 55 odsto žena priznalo je da lažu svoje partnere kako bi im se više svidele. Žene lažu o količini novca koji potroše na odeću, finansijskom stanju, veličini grudi i težini.

Iako govore neistinu, žene bi se naljutile kad bi njihov partner to učinio njima. Tako je 55 odsto reklo da bi bile uznemirene, a 21 odsto da bi se naljutile.

Razlog je taj da kada bi otkrile laž - ne bi mu više mogle verovati, što bi moglo dovesti i do prekida veze, kažu ispitanice.

Najčešće laži:

1. Broj bivših partnera– 52%
2. Razlog raskida s bivšim – 38%
3. Koliko košta odeća – 33%
4. Moj posao – 28%
5. Finansijska situacija– 25%
6. Godine – 18%
7. Prevare – 16%
8. Težina – 12%
9. Veličina grudi – 9%
10. Prirodna boja kose – 5%

Izvor: klix.ba
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.