Veze i odnosi

Najjače ženske erogene zone su...?

Ne postoji ništa seksepilnije od muškarca koji zna šta radi u krevetu. Bez obzira na njegove sposobnosti i znanje vrlo je mala verovatnoća da će vaš muškarac iz prve pronaći sve vaše erogene zone. Razlog je vrlo jednostavan: svaka žena je različita. Ipak, postoje četiri zajedničke tačke koje predstavljaju najjače erogene zone ženskog tela...

Nedelja, 17.02.2013.

15:24

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Najjace zenske erogene zone su...? Zadnji deo vrata Vrat je vrlo poznata i cesta erogena zona kako kod zena, tako i kod muskaraca. Donji deo ledja Nezni dodir donjeg dela ledja moze biti vrlo nezan gest, ali kada nasloni vlazne usne i poljubi vas, to pruza sasvim drugaciji osecaj. Zavrsetak ledja, odnosno podrucje iznad zadnjice snazna je erogena zona, pa ako zelite da raspalite strasti predlozite mu nezne poljupce i igru jezikom. Stopala Iako postoje zene koje obozavaju da muskarac nezno ljubi njihova stopala i nozne prste, vecinu taj nacin zavodjenja ne zanima. Medjutim postoji jedna snazna erogena zona koja ne ukljucuje poljupce, vec nezne dodire. Rec je o sredini stopala, tacnije povisenom delu stopala koje je vrlo osetljivo. Nezni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti pravi okidac za orgazam. Usna resica Vecina muskaraca koristi ovu vrlo snaznu erogenu zonu na potpuno pogresan nacin. Nije stvar u tome da vam oblize uvo, vec samo da se igra sa resicom koja predigru moze dovesti na jedan sasvim drugaciji nivo. Isprobajte i uzivajte u carima ljudskog tela. izvor: zadovoljna.hr foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net zadovoljna Ne postoji nista seksepilnije od muskarca koji zna sta radi u krevetu. Bez obzira na njegove sposobnosti i znanje vrlo je mala verovatnoca da ce vas muskarac iz prve pronaci sve vase erogene zone. Razlog je vrlo jednostavan: svaka zena je razlicita. Ipak, postoje cetiri zajednicke tacke koje predstavljaju najjace erogene zone zenskog tela... Postoje cetiri zajednicke tacke koje predstavljaju najjace erogene zone zenskog tela...

Zadnji deo vrata

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Donji deo leđa

Nežni dodir donjeg dela leđa može biti vrlo nežan gest, ali kada nasloni vlažne usne i poljubi vas, to pruža sasvim drugačiji osećaj. Završetak leđa, odnosno područje iznad zadnjice snažna je erogena zona, pa ako želite da raspalite strasti predložite mu nežne poljupce i igru jezikom.

Stopala

Iako postoje žene koje obožavaju da muškarac nežno ljubi njihova stopala i nožne prste, većinu taj način zavođenja ne zanima. Međutim postoji jedna snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce, već nežne dodire. Reč je o sredini stopala, tačnije povišenom delu stopala koje je vrlo osetljivo. Nežni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti pravi okidač za orgazam.

Ušna resica

Većina muškaraca koristi ovu vrlo snažnu erogenu zonu na potpuno pogrešan način. Nije stvar u tome da vam obliže uvo, već samo da se igra sa resicom koja predigru može dovesti na jedan sasvim drugačiji nivo. Isprobajte i uživajte u čarima ljudskog tela.

izvor: zadovoljna.hr
foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.