Fotografije koje će promeniti vaš pogled na žensku lepotu

Plus-sajz modeli Denis Bidot i Marina Bulatkina skinule su se do gole kože kako bi pokazale svoja tela i realnu žensku lepotu, koja zaista oduzima dah.

Izvor: Super žena

Utorak, 16.12.2014.

11:35

Default images

Modna fotografkinja Viktorija Janašvili godinama je slikala neke od najpopularnijih modela današnjice, a sada je izdala knjigu kojom slavi ženska tela – niska, visoka, mršava, krupnija, raznih nacionalnosti, a započela je sa plus-sajz modelima Denis Bidot i Marinom Bulatkinom.

A photo posted by Denise Bidot (@denisebidot) on

“Iako prosečna Amerikanka nosi konfekcijski broj 46, društvo nastavlja da nam iznosi stereotipe kako bi žensko telo trebalo da izgleda. Zato sam provela godine i godine fotografišući različite tipove modela i učestvovala sam u raznim kampanjama, a svojim fotografijama izazivala diskusije. Svojom knjigom bih volela da nastavim da širim misiju i rušim društvene stereotipe, a sve kako bi se žene osećale samouverenije u svojoj koži“, napisala je Viktorija u saopštenju.

Selfie time.. Saturday night with @marinabulatkina and @denisebidot and @adurasova

A photo posted by Victoria Janashvili (@victoriajanashvili) on

Lepe manekenke su na fotografijama prekrivene belom farbom i samouvereno poziraju nage kao "savršene žene".

Not weird at all @lazarusdouvos @denisebidot @adurasova

A photo posted by Victoria Janashvili (@victoriajanashvili) on

Da li vi smatrate da ove devojke predstavljaju realnu žensku lepotu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: