Pet stvari koje možete da uradite sa šamponom za suvo pranje kose

Šampon za suvo pranje kose postao je nezobilazan proizvod za negu kose. Ako ga još uvek koristite samo da biste osvežili kosu između pranja, otkrivamo vam još šest načina na koje možete iskoristiti ovaj dragocen kozmetički proizvod.

Izvor: B92

Petak, 12.12.2014.

15:52

Default images

Ukosnice – Da bi ukosnice stajale na mjestu i što bolje pričvrstile kosu, pre korišćenja na njih nanesite malo šampona za suvo pranje kose.

Šiške – Dok je ostatak frizure i dalje izgleda sveže, šiške su često masne i neuredne. Taj problem lako ćete rešiti pomoću suvog šampona. Nanesite ga na šiške i dobro ih iščetkajte kako bi opet izgledale besprekorno.

Pletenice – Ako želite da pletenica što duže izgleda zategnuto i bez pramenova koji su se vremenom oslobodili, pre pletenja na kosu nanesite malo šampona za suvo pranje. Osim što će olakšati pletenje kose, pletenicu će učiniti postojanijom i urednijom.

Volumen – Ako vašoj kosi nedostaje volumen, pre spavanja nanesite šampon za suvo pranje (namenjen za volumen), kratko fenom prosušite kosu i lezite u krevet bez češljanja. Kosu iščetkajte ujtru kako biste joj podarili neverovatan volumen.

Cipele – Šampon za suvo pranje kose ukloniće neugodan miris iz vaše obuće. Šampon za suvo pranje deluje tako što upija višak masnoće sa kože glave, i kosu čini svežijom, ali joj ujedno pruža i predivan miris. Isto će učiniti i sa vašom obućom. Šampon nanesite u svoje omiljene čizme i ostavite da deluje preko noći. Ujutru očistite šampon i neugodnom mirisu neće biti ni traga.

Izvor: ljepota.ba
Foto: Maegan Tintari/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: