Nećete verovati: Jeftini bjuti trikovi koji zaista deluju

Donosimo vam listu neobičnih trikova u vezi sa negom lepote, sa nadom da ćete uspeti da rešite one probleme koji su vas tako dugo nervirali…

Izvor: Super žena

Utorak, 09.12.2014.

15:05

Default images

Da biste izbegli razmazivanje maskare po kapcima, postavite plastičnu kašičicu na kapak prilikom nanošenja – sav višak završiće na kašičici, a ne na kapku.

Da biste smanjili nadutost u predelu oko očiju, oljuštite jedan sirov krompir na pola i držite ga na očima desetak minuta. Time ćete ohladiti područje, krvni sudovi će se skupiti, a otok će se smanjiti.

Ako ste primetili da imate sve više celulita, upotrebite mlevenu kafu kao piling. Kofein će stimulisati regeneraciju ćelija, a abrazivno dejstvo mlevene kafe će doprineti uklanjanju mrtvih ćelija.

Ako vam je potrebna maska za kosu, majonez je pravo rešenje za vas. Nanesite ga na kosu I ostavite da odstoji dvadesetak minuta.

Ako ste naneli lak za nokte i počeli da se javljaju mehurići, vrlo je verovatno da ste ga skladištili na višim temperaturama. Držite ga u fružideru kako biste uvek bili sigurni da će površina ostati glatka kada se bude sušio.

Ako ste namazali lak na nokte, a žurite, potopite ih na tri minuta pod hladnu vodu i ubrzo će postati suvi.

Ako stalno imate žuljeve ili su ih nanele nove cipela, nanesite malo vazelina na kritično mesto. Zahvaljujući tome smanjićete trenje i znatno ublažiti problem.

Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: