Ovim savetima do mlađeg izgleda lica

Ako želite izbrisati koju godinu sa lica, dovoljno je da sledite prave savete. Donosimo vam nekoliko najboljih trikova koji će vam pomoći da izgledate mlađe.

Izvor: B92

Nedelja, 16.11.2014.

13:51

Default images

Šiške – Šiške vizualno pomlađuju. Skrivaju bore na čelu, lepo uokviruju lice, a ne škodi ni to što ih povezujemo sa izgledom devojčice.

Boja kose – Tamne i hladne boje kose čine da crte lica izgledaju strože, a neretko i starije. Kako biste to izbegli, odlučite se za svetle i toplije boje kose koje će prividno obrisati bore, učiniti da izgledate blago i vedrije.

Šminka – Prilikom šminkanja izbegavajte oštre linije i pretamne boje. Usne i oči nemojte strogo uokviriti jer stroge i oštre linije čine da izgledamo starije.

Hidratacija – Hidratacija je najbolje oružje u borbi protiv znakova starosti. Pijte dovoljno vode, te na kožu redovno nanosite hidratantne kreme i losione.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: