Sedam jednostavnih trikova za lenje devojke

Ulepšavanje nikada nije bilo lakše. Predstavljamo instant rešenja za devojke koje su imale neprospavanu noć, mrzi ih da se srede ili su u deficitu sa kozmetikom.

Izvor: 24sata.rs

Utorak, 11.11.2014.

15:10

Default images

Vazelin pre parfema

Pre nego što se isprskate parfemom, na puls nanesite malo vazelina. Tako će vam se miris duže zadržati.

Punije usne

Ukoliko želite da vam usne izgledju punije, namažite belu olovku na centar usta, blago razmažite da ne biste imali vidljivu liniju, uokvirite usne olovkom u boji i preko toga stavite sjaj.

Krejon i savijač za trepavice istovremeno

Krejon za oči nakratko zagrejte da bi postao mekši, a onda njime namažite gornju ivicu savijača za trepavice. Kada budete savili trepavice, istovremeno ćete napraviti i liniju na kapku.

Tufnasti nokti

Uzmite hanzaplast sa rupicama. Namažite nokat osnovnim lakom. Sačekajte da se dobro osuši. Prislonite hanzaplast na nokat i pređite lakom u beloj boji preko njega. Kada budete skinuli, imaćete manikir sa tufnicama.

Korektor maskira umor

Posle neprospavane noći, korektor ne stavljajte plitko ispod oka, već ga namažite do početka jagodica.

Savršena linija uz pomoć kreditne kartice

Upotrebite bankovnu karticu kao graničnik za izvlačenje linije senke ili ajlajnera. Prislonite je na oko, to jest od spoljne ivice oka ka početku obrve i senčite iznad toga.

Lak na ukosnice

Da vam kosa ne bi ispadala u toku dana i da ne biste vraćali čuperke punđe na mesto, isprskajte ukosnice lakom za kosu pre nego što ih stavite. Kosa će vam ostati fiksirana.

izvor i foto: 24sata; marin/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: