Dva najvažnija saveta za punije obrve

Konačno smo uspeli da prevazićemo trend što tanjih obrva. Danas je poželjno imati guste i lepo oblikovane pune obrve. Upečatljive obrve naglašavaju oči, pa čak čine i da izgledate mlađe.

Izvor: ljepota.ba

Ponedeljak, 10.11.2014.

15:21

Default images

Ako ne spadate među srećnice koje imaju prirodno guste obrve, donosimo vam dva osnovna saveta uz koje ćete lakše lažirati pune obrve.

Olovka

Olovka za obrve ne mora biti masna poput olovaka za oči. Portrebna vam je suva olovka koja će se najbolje stopiti sa dlačicama, te se neće brzo razmazivati. Važno je da boja olovke odgovara boji obrva kako bi krajnji rezultat bio što prirodniji. Kratkim potezima, u smeru prirodnog rasta dlačica, popunite praznine u obrvama. Potom ih nežno počešljajte kako biste kreirali što prirodniji izgled.

Senka

Ako se odlučite za senku, imajte na umu da senka za oči i senka za obrve nisu isto. Senke za obrve sadrže sivkaste mat tonove koji će se najbolje stopiti sa prirodnim obrvama. Senku uvek nanosite tankom četkicom, poput one za nanošenje karmina. Uvek otresite višak senke sa četkice, te kratkim pokretima u smeru rasta dlačica popunite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: