Kako da se crvena boja manje ispira sa kose?

Evo nekoliko saveta kako da učinite da vam se crvena boja manje ispira sa kose...

Izvor: Miloš Fijatoviæ

Sreda, 22.10.2014.

16:00

Default images

-Pre svega treba da povedete brigu o tome koliko se čestofarbate, jer preterano često bojenje kosu vrlo oštećuje i dovodi u stanje u kom kosa ne moze ni da primi boju, ili je posle bojenja odmah najvećim delom ispusti, pa je rezultat loše ofarbana ili skroz ne ofarbana vlas. Održavanje crvene boje na kosi, koju naravno treba obnavljati pri svakom farbanju, se moze uspešno izvesti samo kombinacijom klasičnih i neoštećujućih boja.

Kako da se crvena boja manje ispira sa kose:

-Stabilizacija boje odnosno učvršcćvanje boje posle farbanja će doprineti da vam crvena boja potraje. Upotreba šampona koji sprečavaju ispiranje i kondicionera za održavanje boje je obavezna u očuvanju boje. Tretmani koji neguju kosu ce vam pomoci da poboljšate strkturu vlasi, a to ujedno znači i dugotrajniju boju na kosi.

Kako da se crvena boja manje ispira sa kose:

-Dodajte crveni pigment na kosu (između dva fabanja) upotrebom pena u boji,različitih fluida i krema u boji…

Miloš Fijatović,
frizerski salon “Fijatović”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: