Napravite sami svoju masku za detoksikaciju lica

Ako želite da se otarasite umornog i naduvenog izgleda lica, ove maske biće pravo rešenje za vas...

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 20.10.2014.

12:46

Default images

Maska od kafe i čokolade

Pomešajte jednu kašiku mlevene /instant kafe sa kašikom kakaa i malo jogurta. Nanesite mešavinu na lice, sačekajte 15 minuta i nakon toga isperite. Kafa će smanjiti nadutost u predelu očiju, antioksidansi iz kakaa usporavaju starenje kože a jogurt će vašoj koži obezbediti dodatnu vlagu zahvaljujući kojoj će sijati. Podjednako efikasna će biti i mešavina kafe i par kapi maslinovog ulja.

Maska od paradajza i meda

Ženama čije je lice sklono pojavi akni, mitisera i drugim sličnim problemima, ova maska veoma će prijati. Pomešajte dve kašike soka od paradajza sa kašikom meda, nanesite mešavinu na lice i ostavite 25 minuta pre nego što isperete.

Maska od grožđa

Pomešajte sok od 4-5 zrna grožđa bez koštica i dodajte malo brašna kako biste napravili pastu. Mešavini dodajte malo sode bikarbone, nanesite je na lice i isperite nakon 15 minuta. Ova maska odlična je za masnu kožu.

Maska od banane i meda

Ispasirajte bananu, dodajte kašiku meda i dve kašike pavlake, pa nanesite mešavinu na lice. Pustite da se osuši i isperite nakon 15-20 minuta. Ova maska obezbediće vašem licu dodatnu vlagu i svežinu i očistiti pore.

Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: