Kako da podmladite izgled vaše kose?

Nalov bi možda trebalo da glasi: Kako upotrebiti kosu da bi ste se vi podmladili, odnosno kako da kroz podmlađenu kosu izgledate i sami mlađe. Evo nekoliko saveta na tu temu:

Izvor: Miloš Fijatoviæ

Utorak, 30.09.2014.

01:10

Default images

Kako s godinama koža gubi sve više pigmenta i postaje svetlija i bledunjava, treba i boju kose prilagoditi da bi se dobio prirodniji izgled. Preporučuju se svetliji i topliji tonovi kose, ali za podmlađenu kosu je još neophodno i da se postigne dubina boje i dobro pokrivanje sedih. Tek tada je efekat potpun.

Svetli pramenovi su za delimično sede kose odlično rešenje jer u kombinaciji sa toniranjem daju i svetliju i prošaranu kosu. Treba izbegavati žute i sive tonove u radu s pramenovima da bi se dobila podmlađena kosa.

Od kvaliteta i teksture kose takođe mnogo zavisi- ako kosa izgleda isušeno i prelomljeno ne može se očekivati da ima izgled mladalačke kose. Tretmanima za negu kose, pogotovo dubinskim salonskim tremanima može se na ovom polju mnogo dobiti.

Dodavanje sjaja kosi bilo kroz toniranje polutrajnim sjajnim bojama, bilo kroz dodavanje glazure ili samo kroz upotrebu sjajnog spreja dobija se izuzetno svežiji i mlađi izgled kose.

Miloš Fijatović,
frizerski salon “Fijatović”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: