Kako da vaša kosa izgleda odlično čitavih nedelju dana

Držite se ovih saveta i znatno lakše ćete srediti frizuru...

Izvor: Super žena

Subota, 20.09.2014.

14:15

Default images

Držite ruke što dalje od kose

Znamo da je teško obuzdati se od bilo kakvog dodirivanja kose, ali ovo je najbitnija stvar ako želite da vaša kosa što duže izgleda sveže oprano. Dodirivanjem se podstiče rad lojnih žlezda tj. proizvodnja uzaštitnog ulja, i smanjuje volumen kose.

Spavajte na jastučnici od satena

Dok spavamo, naša kosa se zbog trenja i pritiska lomi i savija, zbog čega ujutru izgledamo razbarušeno. koristite jastučnice od satena i problem će biti rešen.

Izbegavajte znojenje

Najveći neprijatelj isfenirane kose je vlaga – nakon sat ili dva vaša kosa će izgledati kao da nije ni bila fenirana. Da biste ovo sprečili, tokom aktivnosti poput vežbanja u teretani, stavite traku za kosu koja upija znoj

Kupite šampon za suvo pranje kose

Ovaj šampon u isto vreme apsorbuje vlagu i omogućava volumen, a efekat će biti znatno bolji ako pre spavanja isprskate kosu pri korenu i omogućite proizvodu da upija suvišna ulja tokom cele noći.

Neka vam gumica za kosu uvek bude pri ruci

Ima dana kada vetar vašu kosu pomera u najrazličitijim mogućim pravcima. Napravite pletenicu ili punđu, ili jednostavno vežite kosu u rep.

Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: